Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ψυχραιμία: Τι να κάνεις όταν πέσεις μούρη με μούρη με τον πρώην σου

Ψυχραιμία: Τι να κάνεις όταν πέσεις μούρη με μούρη με τον πρώην σου

Χωρίσατε, βασικά σε άφησε στα κρύα του λουτρού, και τώρα είσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ακούγοντας καθημερινά καψουροτράγουδα, και έχοντας πιει μέσα σε 1 εβδομάδα, 2 μπουκάλια ουίσκι, ενώ εσύ δεν έπινες ούτε αφρώδη οίνο. Ναι ξέρουμε γλυκιά μου, περνάς δύσκολα και είμαστε στο πλευρό σου να σε στηρίξουμε τη δύσκολη αυτή στιγμή. Έλα όμως που το σύμπαν είναι εναντίον σου, και όταν αποφασίζεις κι εσύ να βγεις από το καβούκι σου και να πιεις ένα παλιοποτό με τις φίλες σου σαν άνθρωπος, τον βλέπεις μπροστά σου αγέρωχο και χαμογελαστό-μα καλά αυτός δε θρηνεί για το χωρισμό;-να διασκεδάζει το τέρας, και να κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα! Πριν βγάλεις τα νύχια σου για να του επιτεθείς, εντάξει στο επιτρέπουμε, σου έχουμε κάποια tips ώστε να μη χάσεις την αξιοπρέπειά σου, και να είσαι απλά καταπληκτική και cool. Γιατί κακά τα ψέματα, για ένα κούτελο ζούμε!

1. Μείνε ψύχραιμη και χαμογελαστή: Έλα τώρα που δεν έχεις προβάρει αμέτρητες φορές το ψεύτικο χαμόγελό σου. Ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις! Χαμογέλασε πλατιά, και γείρε λίγο το κεφάλι προς τα πλάγια. Η κίνηση αυτή δείχνει τρυφερότητα, αλλά κάποιες φορές και… οίκτο, τύπου κακομοίρη με άφησες και τώρα δε θα βρεις καλύτερη από μένα, οπότε και ελπίζουμε να πάρει το δεύτερο σαν μήνυμα. Ρώτησέ τον τι κάνει, ακόμα και ένα φιλικό άγγιγμα στην πλάτη είναι τέλειο, και στη συνέχεια πες του ότι χάρηκες πολύ που τον είδες και γύρνα στην παρέα σου. Βασικά αν φοράς και εξώπλατο αυτή η κίνηση επιβάλλεται. Να ξέρεις, είναι ο μοναδικός τρόπος για να τον ξανακερδίσεις, σε περίπτωση που φυσικά θέλεις.

Υ.Γ: Σε περίπτωση που τα έχει με μία θεά, μη μασάς, είσαι καλύτερη!

2. Μην κάνεις επίδειξη: Αλήθεια σε περίπτωση που είστε χώρια πάνω από 2 μήνες, και έχουν συμβεί διάφορα τρομερά και απίστευτα και τέλεια στη ζωή σου, σε εκλιπαρούμε, μην αρχίσεις να τα απαριθμείς απαντώντας απλά και μόνο στην ερώτηση: «Τι κάνεις;» Για να σου άρουμε τυχόν αμφιβολίες, σε περίπτωση που δεν ήταν σίγουρος ότι τον θες ακόμα, μόλις σιγουρεύτηκε. Δηλαδή συγνώμη, τι σχέση έχει η ερώτησή του με το ότι έγινες επιτέλους executive manager στο τμήμα σου-το οποίο απαρτίζεται από συνολικά… 2 άτομα-ή ότι τον επόμενο μήνα σχεδιάζεις να πας Νέα Υόρκη για να πάρεις τον αέρα σου! Χαχαχαχαχαχα…

3. Μην επιχειρήσεις να πας τουαλέτα: Το νόμο του Mέρφι τον ξέρεις; Καλά θα στον θυμίσουμε με τη δική μας οπτική: Όταν κάτι πάει στραβά, θα πάνε και τα υπόλοιπα! Αλήθεια συγνώμη, αλλά η εμπειρία μας αυτό μας έχει δείξει. Εφόσον λοιπόν τα πράγματα είναι έτσι, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περάσεις με τις 15ποντες γόβες σου από μπροστά του, και καλά σέξι, γιατί πολύ απλά, θα βρεθείς να σβαρνιέσαι στο πάτωμα. Χωρίς πλάκα, όσες φορές ξεκίνησα πασαρέλα, για να εντυπωσιάσω ή να κάνω κάποια να σκάσει από τη ζήλεια της, συνήθως γίνομαι ένα με το… χώμα! Παλιοζωή.

4. Μην κακαρίσεις σε παρακαλούμε: Άλλη μία συνταγή, η οποία μπορεί να έπιανε στις ελληνικές ταινίες με το Αλικάκι μας, αλλά όχι πια. Για ποιο δαιμονισμένο λόγο κακαρίζεις σε κάθε φράση που θα πει η ανυποψίαστη παρέα σου; Μα φυσικά για να του τραβήξεις την προσοχή. Βασικά, η προσοχή του είναι έτσι κι αλλιώς πάνω σου στραμμένη να ξέρεις, γιατί ακόμα και να μη σε γουστάρει, θέλει να βρίσκεσαι στο οπτικό του πεδίο, για να έχει τα νώτα του καλυμμένα. Άσε που αν αρχίσεις να γελάς λες και σου καθαρίζουν αυγά-αλήθεια αυτό γιατί είναι τόσο αστείο;-δε θα τραβήξεις μόνο τη δική του προσοχή, αλλά θα εκνευρίσεις και όλους τους υπόλοιπους θαμώνες.

5. Το κόλπο της ζήλειας: Όχι, όχι και όχι! Σε παρακαλούμε μην το κάνεις γιατί είναι αρκετά ξεπερασμένο και θα γίνεις ρόμπα. Ειδικά αν είσαι άγαρμπη, γιατί ok αν είσαι μάστερ του είδους, τότε ίσως μπορέσεις να βγάλεις κάτι καλό, αν ομως είσαι πρωτάρα, τότε να ξέρεις θα γελοιοποιηθείς. Ο μόνος τρόπος για να τον κάνεις όντως να ζηλέψει, είναι ο φίλος σου τον οποίο και θα χρησιμοποιήσεις για δόλωμα, να έχει την εμφάνιση του David Beckham. Αλλά αν έχεις φίλο που να μοιάζει στο Beckham, τότε τι τον θέλεις τον άλλο;

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr