Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ρωτήσαμε και καταλήξαμε: Γιατί οι άντρες απατούν;

Ρωτήσαμε και καταλήξαμε: Γιατί οι άντρες απατούν;

Tι συμβαίνει συνήθως και χαλάει μία σχέση; Ναι καλά το κατάλαβες, το τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσά σας και καταστρέφει τα πάντα! Και ξέρεις έτσι; Κατά 99% είναι ο καλός σου που την κάνει την κουτσουκέλα. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι είμαστε κατά του… κεράτου (προφανώς) σε ενημερώνουμε, ότι υπάρχουν κάποιοι αρκετά βασικοί λόγοι για να απατήσει ένας άντρας τη σύντροφο ή σύζυγό του, και από εκεί και πέρα είναι στη δική σου διακριτική ευχέρεια αν θα τον συγχωρήσεις ή όχι. Τέσσερις είναι οι βασικοί λόγοι και είναι οι εξής:

1. Η σχέση σας είναι προβληματική: Έλα τώρα, μην μας πεις ότι όλα ήταν μέλι γάλα κι εκείνος σε κεράτωσε. Δε λέμε ότι καλά έκανε, αλλά μιας και ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες, η συγκεκριμένη είναι στην πρώτη θέση, όλων των ερευνών και λιστών. Σόρυ αλλά αν εσύ έχεις να του κάνεις γλύκες και κολπάκια κανά 3μηνο-και παραπάνω δηλαδή-τι να κάνει κι αυτός ο δόλιος; Η απάντηση είναι να συγκρατηθεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν έχεις βρεθεί στη θέση του για να ξέρεις.

2. Βαριέται αφόρητα: Είναι κι αυτό μία πολύ βασική αιτία, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στον άντρα. Παρατηρημένα, οι άνθρωποι τείνουν να μένουν σε σχέσεις που δεν τους ικανοποιούν μόνο και μόνο επειδή φοβούνται να μείνουν μόνοι τους. Οπότε τι κάνουν; Και δεν ρισκάρουν την μόνιμη σχέση, που τους βολεύει, και κάνουν τους πειραματισμούς τους με μία ή και παραπάνω γυναίκες. Αν μας ρωτάς, καλό δεν είναι, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν όντως κρατάει αυτές τις σχέσεις κρυφές, σίγουρα δε θέλει να σε χωρίσει. Απλά έχει έναν δικό του τρόπο να το δείχνει!

3. Νιώθει παραμελημένος: Ο άντρας είναι ένα μεγάλο παιδί. Βασικά σκέτο παιδί για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Όταν λοιπόν εσυ έχεις ένα σωρό άλλες ασχολίες, οι οποίες δε σου επιτρέπουν να τον βλέπεις τότε εκείνος θα νιώσει ότι τον βάζεις στο περιθώριο και θα ψάξει να βρει μία γυναίκα που θα τον έχει θεό! Και θα τη βρει να ξέρεις…

4. Mήπως έχεις κάνει κι εσύ την αταξία σου; Σόρυ κοπελιά, αλλά όταν κι εσύ δίνεις δικαιώματα, τότε εκείνος τι είναι για να κάθεται πιστή Πηνελόπη και να σε περιμένει; Ανόητος; Για να μην πούμε βλάκας και μας παρεξηγήσετε. Αν εσύ βγαίνεις μονίμως με τις φίλες σου και γυρνάς ξημερώματα, ε στο τέλος και να μην τον κερατώνεις, θα αρχίσει να το υποψιάζεται. Ε και τότε άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Οπότε με συνοπτικές διαδικασίες, βρίσκει κι εκείνος μία κοπέλα, και έχετε μία υπέροχη και ειλικρινή σχέση.

Τελικά δεν ξέρουμε αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολο πράγμα στις μέρες μας.

 

 

 

Πηγή: queen.gr