Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ρουτίνα στο sex; Tips για να την... νικήσετε!

Ρουτίνα στο sex; Tips για να την… νικήσετε!

Νιώθετε ότι οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις έχουν πλέον τελματώσει και βαριέστε ακόμα και στη σκέψη ότι θα πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε sex; Μην αγχώνεστε, δεν σας συμβαίνει κάτι σοβαρό ούτε έχετε κάποιο πρόβλημα, πολύ απλά έχετε αρχίσει να βαριέστε τα ίδια και τα ίδια. Η αλήθεια είναι, ότι ειδικά στις περιπτώσεις μονίμων και δη μακροχρόνιων σχέσεων, πάντα παρατηρείται μία μικρή βαρεμάρα σε σχέση φυσικά με τον πρώτο καιρό. Όχι ότι έχει αλλάξει κάτι, αλλά ίσως αυτό ακριβώς να είναι και το θέμα. Έχετε λοιπόν σκεφτεί ποτέ να… πειραματιστείτε στο κρεβάτι και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και πατροπαράδοτα; Τυχαίο νομίζετε είναι, πως ακόμα και η Heidi Klum, την οποία πολλοί θα σκότωναν για να έχουν, δήλωσε πως το sex και ο έρωτας θέλει, όχι μόνο ψυχή αλλά κυρίως… φαντασία, που θα έλεγε και το γνωστό άσμα! Ας πάμε λοιπόν να δούμε κάποιους απλούς τρόπους με τους οποίους θα δώσετε νέο νόημα και πνοή στις βραδινές σας περιπέτειες…

1. Γράψτε ένα… θεατρικό: Ναι πολύ καλά ακούσατε ή μάλλον διαβάσατε. Σύμφωνα με ειδικούς η εξομολόγηση των πιο κρυφών επιθυμιών και πόθων στο σύντροφό σου είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει γραπτά παρά προφορικά. Πάρτε λοιπόν από μία κόλλα χαρτί και αρχίστε το… γράψιμο! Μπορείτε να γράψετε από απλά πράγματα μέχρι ολόκληρο σενάριο. Στη συνέχεια, προκειμένου να αποφασιστεί ποιο έργο θα…ανέβει, μπορείτε να παίξετε ένα ωραιότατο στριπ πόκερ με τον νικητή να ενσαρκώνει το δικό του σενάριο! Μπορείτε βέβαια να συνδυάσετε και τα δύο, αλλά φοβόμαστε μην κάνει κοιλιά η υπόθεση!

2. Aπαρνηθείτε το κρεβάτι: Μα είναι δυνατόν στα 2013 πια να κάνετε sex μόνο στο κρεβάτι; Μα τόσο ξενέρωτοι τελοσπάντων; Δοκιμάστε την τουαλέτα, σε οποιοδήποτε έπιπλο ή συσκευή, προτιμήστε το πλυντήριο ρούχων ενώ είναι σε λειτουργία, την κουζίνα και ειδικά τον πάγκο της, χωρίς μαχαίρια και πιρούνια βέβαια, έναν εξωτερικό χώρο, μα ένα club μα ένα πάρκο μα στο αμάξι κάτω από τ’ αστέρια, θα δείτε ότι θα ανανεωθείτε και ότι οι συνευρέσεις σας θα πάρουν νέο νόημα και… ύφος!

3. Δείτε… πορνό: Αν είστε από αυτές που δεν μπορούν να βλέπουν τις εν λόγω ταινίες, κάποιες εκ των οποίων θα χαρακτηρίζαμε μικρά… διαμαντάκια, σταματήστε να διαβάζετε το θέμα και επιστρέψτε στη σεξουαλική σας ρουτίνα! Το πορνό δεν είναι ούτε ντροπή και ούτε φυσικά θα πρέπει να αποτελεί ταμπού. Νομίζετε πως άδικα οι άντρες το λατρεύουν; Αυτό σημαίνει πως όλο και κάτι το αξιόλογο βρίσκουν! Βάλτε λοιπόν μία τέτοια ταινία, καθίστε δίπλα δίπλα, με τα εσώρουχα αν είναι εύκολο και… γεμίστε γνώση! Eννοείται ότι μετά θα κληθείτε να δώσετε εξετάσεις πάνω σε αυτά που μάθατε. Προσοχή, μην παρασυρθείτε και πάτε κατευθείαν στα δύσκολα. Σιγά σιγά…

4. Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας: Μία παλιά, δοκιμασμένη και… αλάνθαστη συνταγή. Δέστε τα μάτια του καλού σας με ένα μαντήλι ή μία γραβάτα τελοσπάντων, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, και γίνετε η προσωπική του ιέρεια του sex! Χρησιμοποιήστε το στόμα, τα μαλλιά σας ή ακόμα και την ανάσα σας για να τον ερεθίσετε σε καίρια πάντα σημεία, και αυτομάτως οι αισθήσεις θα οξυνθούν. Αν θέλετε να… χοντρύνετε το θέμα και να του χαρίσετε μία ακόμα πιο ιδιαίτερη εμπειρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παγάκι ή ένα μεταξωτό ύφασμα. Θα του μείνει αξέχαστο!

5. Για… δέσιμο: Αν είστε συντηρητικές και ακόμα χειρότερα και ο σύντροφός σας, ίσως βρείτε αυτή την ιδέα λιγάκι τολμηρή αλλά πιστέψτε μας ότι αν τελικά κάνετε το μεγάλο βήμα, στο τέλος θα μας ευγνομωνείτε. Είτε δεθείτε εσείς, είτε δέσετε εκείνον, θα βιώσετε μία εμπειρία άνευ προηγουμένου την οποία και θα θυμάστε για πολύ καιρό. Δοκιμάστε το εναλλάξ δέσιμο, μία ο θύτης μία το θύμα έτσι για ποικιλία! Είπαμε, θέληση και φαντασία να υπάρχει!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr