Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Σε έπεισε; Αυτά είναι τα 4 μεγαλύτερα γυναικεία ψέματα στην ιστορία των σχέσεων!

Σε έπεισε; Αυτά είναι τα 4 μεγαλύτερα γυναικεία ψέματα στην ιστορία των σχέσεων!

«Έχω κάνει σεξ μόνο με τρεις άντρες»… την πίστεψες;

Μπορεί να θέλει να ικανοποιήσει τον αντρικό σου εγωισμό, μπορεί να θέλει να σε τεστάρει, να σε αποφύγει ή μπορεί να φταίει το πολύπλοκο μυαλό μας. Όποια και αν είναι η αιτία αυτές είναι οι τέσσερις πιο συχνές φράσεις που βγαίνουν από το στόμα μας και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είναι ειλικρινείς. Τελεία. Και. Παύλα.

 

«Δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου»/«Δεν έχω απολύτως τίποτα κάτι»
Φράσεις καταγεγραμμένες στο γυναικείο DNA. Αυτές οι δύο προτάσεις είναι τα συνηθέστερα ψέματα στις ερωτικές σχέσεις καθώς οι γυναίκες τις χρησιμοποιούν ως αμυντικό μηχανισμό. Προσπαθούν να μη δώσουν σημασία σε αυτό που τις έχει ενοχλήσει και προσποιούνται πως δεν τις νοιάζει. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ θυμωμένη μαζί σου και έχει ΚΑΤΙ απλά πρέπει να την ρωτήσεις αρκετές φορές μέχρι να στο αποκαλύψει. Και όταν παραδεχτεί ότι κάτι συμβαίνει θα σου ξεκινήσει μια ατελείωτη συζήτηση για το τι κάνεις λάθος στη σχέση σας. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να την αφήσεις να σου πει αυτά που θέλει χωρίς να τη διακόψεις. Για το καλό σου μην απαντάς.

«Δεν με πειράζει αγάπη μου να πας με τα παιδιά στο strip club»
Σίγουρα! Νομίζεις ότι έχεις την cool γυναίκα στον πλανήτη; Αν η φράση ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή τότε ΔΕΝ είναι αληθινή. Στο λέει για να δει τι θα αποφασίσεις με ελευθερία βούλησης, τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι και αν θα την πάρεις τηλέφωνο όταν επιστρέψεις. Καμία γυναίκα δε θέλει να επιλέξεις το βράδυ με τα παιδιά σε έναν χώρο γεμάτο γυναίκες. Η συμβουλή μας είναι: Μην πας στο strip club και αναρωτήσου… Αξίζουν δύο ώρες strip show μπροστά σε μήνες σοβαρής δέσμευσης; Σε πείσαμε;

«Δεν είμαι έτοιμη για σχέση τώρα»
Παίζει παράλληλα με τα μαλλιά της; Δεν σε κοιτάει στα μάτια; Μιλάει πολύ για να καλύψει τη σιωπή σου τη στιγμή που βγαίνει από τα χείλη της αυτή η ατάκα; Ναι, σου λέει ψέματα! Βέβαια και να μην τα δεις όλα αυτά τα σημάδια αυτή η δήλωση δεν είναι ποτέ αληθινή. Όπως και εσύ όταν βρεθείς μπροστά σε κάποιον που σου αρέσει πολύ χαιρετάς την πολυγαμία για αυτόν τον έναν! Άρα η φράση δεν είναι «δεν είμαι έτοιμη για σχέση», «αλλά δεν θέλω σχέση με σένα». Προσποιήσου ότι την πιστεύεις και προχώρησε.

«Το σεξ σου είναι το καλύτερο της ζωής μου»
Το μεγαλύτερο ψέμα στην κατηγορία σεξ. Φυσικά και δεν υποτιμούμε την τεχνική σου και τις ερωτικές σου επιδόσεις, φίλε αναγνώστη, αλλά πρέπει να γνωρίζεις πως οι γυναίκες έχουν την τάση να λένε στον άντρα που τις ενδιαφέρει αυτό ακριβώς που θέλουν να ακούσουν για να ικανοποιήσουν τον αντρικό του εγωισμό. Επίσης μεγάλα ψέματα στην ίδια κατηγορία… «μόνο εσύ μου χαρίζεις τέτοιους οργασμούς», «ναι, τελείωσα», «έχω πάει με τρεις άντρες στη ζωή μου».

 

 

 

Πηγή: onsports.gr