Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Σε φλερτάρουν; Πώς αντιδρά το αγόρι σου;

Σε φλερτάρουν; Πώς αντιδρά το αγόρι σου;

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όταν έχεις σχέση να πέφτουν όλοι πάνω σου σαν τις μύγες και να θέλουν να είναι μαζί σου. Εσύ έχεις μάτια μόνο για εκείνον. Εκείνος όμως ξέρει ότι σε φλερτάρουν. Και πώς αντιδρά; Τι κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή;

1. Σε αγκαλιάζει συνέχεια

Εντάξει αυτό είναι και πολύ ρομαντικό. Όταν ο καλός σου αντιληφθεί ότι στον χώρο που βρίσκεστε σε φλερτάρει κάποιος άλλος τότε θα κάνει τα πάντα για να δείξει ότι είσαι «δική του» και μόνο. Έτσι, θα σε πάρει αγκαλιά, θα αρχίσει να σε φιλάει και να σε λέει «μωρό μου» μπροστά σε όλους.

2. Επίσκεψη στη δουλειά

Ξέρει τι ώρα έχεις διάλειμμα και τι ώρα σχολάς; Μη σου κάνει εντύπωση αν καμιά μέρα τον δεις από κάτω με το αυτοκίνητο να περιμένει να σε δει. Ναι, για σένα ήρθε αλλά ήρθε και για εκείνον τον συνάδελφο που έχετε αναλάβει το project μαζί και τους λες πόσο έξυπνος είναι.

3. Ψαρεύει φίλους και γνωστούς

Ειδικά αν η γνωριμία σας έγινε μέσω κάποιου κοινού γνωστού να ξέρεις δεν θα λείψουν αυτά. Θα αρχίσει να λέει » δεν πιστεύω να της γνωρίσεις κανέναν όπως έκανες με εμένα;» και άλλα τέτοια αξιοθαύμαστα σχόλια που δεν τα λέει εκείνος αλλά το πράσινο τερατάκι της ζήλιας του.

4. Facebook 

Ω ναι! Σε μια κοινωνία που το Facebook είναι για πολλούς το A και το Ω μιας σχέσης περίμενε και like σε ότι ανεβάζεις και σχόλιο από κάτω. Για να μη νομίζει κανείς ότι είσαι ελεύθερη. Καλά για τις περιπτώσεις που θα σου ζητήσει να βάλετε in a relationship δεν το συζητάω καν έτσι.

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr