Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Σε θέλει αλλά δε σου ζητάει να βγείτε; 6 λόγοι εξηγούν τη συμπεριφορά του

Σε θέλει αλλά δε σου ζητάει να βγείτε; 6 λόγοι εξηγούν τη συμπεριφορά του

Το ξέρεις ότι σε θέλει, τα σημάδια είναι εκεί, αλλά καιρό μετά την πρώτη σας γνωριμία ακόμα να σου ζητήσει ραντεβού! Γιατί; Βάλαμε την αντρική συμπεριφορά στο μικροσκόπιο…

1. Πρώτον και κυριότερον… δεν έχει αποφασίσει τι θέλει από σένα. Ναι σε θέλει, αλλά δεν ξέρει ακόμα τι μορφή θέλει να πάρει η γνωριμία σας. Ελεύθερο sex, μόνιμη σχέση; Με τόση ζήτηση που έχει θέλει να είναι σίγουρος ότι εσύ είσαι η εκλεκτή!

2. Μόλις χώρισε. Μην υποτιμήσεις ποτέ μια πληγωμένη αντρική καρδιά. Μπορεί να του αρέσεις πολύ, αλλά πώς να μπει σε ακόμη μία σοβαρή σχέση όταν μόλις τελείωσε την προηγούμενη; Ένας άντρας θέλει χρόνο για να σβήσει το παρελθόν και να προχωρήσει στην επόμενη.

3. Δεν θα σου ζητήσει να βγείτε μέχρι να βεβαιωθεί ότι θα πεις ναι. Ο άντρας αυτός κάνει μελετημένες κινήσεις. Σε έχει δει, σε παρακολουθεί και περιμένει από σένα τα ενθαρρυντικά μηνύματα. Να ξέρεις πως μία λάθος ατάκα και μπορεί να μην σου ζητήσει ποτέ. Θα τον λέγαμε και ανασφαλή!

4. Είναι ξεκάθαρο ότι τον θέλεις. Κάποιες φορές όταν η γυναίκα εμφανίζεται στο φλερτ πολύ επιθετική ο άντρας αντανακλαστικά κάνει ένα βήμα πίσω. Ακόμα και αν σε ήθελε από την αρχή η δική σου διαθεσιμότητα λειτουργεί ανασταλτικά.

5. Απλά δεν σε θέλει. Κυνικό αλλά τόσο απλό. Όταν καταλάβεις ότι δεν του κάνεις, θα απελευθερωθείς και θα σταματήσεις να τον σκέφτεσαι! Προσπέρασε και μην κάνεις σενάρια.

6.  Ο πρώην σου είναι φίλος του. Σε ήθελε από την πρώτη στιγμή που σε είδε, αλλά φυσικά δεν εκδηλώθηκε γιατί ήσουν η κοπέλα κάποιου φίλου ή γνωστού της παρέας. Τώρα που χωρίσατε σκέφτηκε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να σου ζητήσει να βγείτε, αλλά θέλει να περιμένει να περάσει κάποιο διάστημα από τον χωρισμό σου.

Πηγή: queen.gr