Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Σεξ: Ποια στάση σου ταιριάζει ανάλογα με το ύψος και τα κιλά σου

Σεξ: Ποια στάση σου ταιριάζει ανάλογα με το ύψος και τα κιλά σου

Διαβάστε ποια στάση σας ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπό σας!

Αν ο παρτενέρ σου είναι πολύ πολύ ψηλός (κι εσύ δεν είσαι το πρώτο μπόι):

Η καλύτερη στάση: Ένα στα όρθια
Η χειρότερη στάση: 69

Οι στάσεις που περιλαμβάνουν σεξ στα όρθια, είναι ιδανικές στην περίπτωση που ο αγαπημένος σου διαθέτει αναλογίες καλαθοσφαιριστή. Ο μεγάλος κορμός και τα ψηλά πόδια του, μπορούν να σε στηρίξουν στην αγκαλιά του ενώ εκείνος ακουμπά την πλάτη στον τοίχο ή στηρίζει το ένα του πόδι σε μια καρέκλα.

Διανθίστε τη στάση: εκείνος σε παίρνει αγκαλιά και σε ανεβάζει πάνω στην βάση του νιπτήρα (βρίσκεται πιο ψηλά σε σχέση με το κοινό τραπέζι του σαλονιού ή της κουζίνας) ενώ εσύ σταυρώνεις τα πόδια σου γύρω από την μέση του. Με τα χέρια του μπορεί να σπρώχνει τον πισινό σου μέσα και πιο ψηλά για βαθύτερη διείσδυση.

Plus: αν η διαφορά ύψους είναι αγεφύρωτη, δηλαδή εσύ μοιάζεις με νάνο μπροστά του, ζήτα του να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού και σκύψε μπροστά του χαρίζοντας τα φιλιά σου (και το αντίστροφο φυσικά).

Αν ο παρτενέρ σου είναι κοντούλης
(κι εσύ είσαι η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα)

Η καλύτερη στάση: σαν τα βατραχάκια (κουταλάκια) ή με το πρόσωπο ο ένας στον άλλο!
Η χειρότερη στάση: ιεραποστολικό και φυσικά σεξάκι στα όρθια

Επειδή εδώ δεν υπάρχουν τα ψηλά πόδια για να στηρίξουν το βάρος σου στα όρθια, μπορείτε να επενδύσετε στο αγκαλιαστό σεξ,κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια του άλλου και τυλίγοντας τα πόδια γύρω από τους γοφούς ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Το βασικό είναι να νιώθει εκείνος άνετα και όχι να αισθάνεται μειονεκτικά. Σε αυτό θα τον βοηθήσει και η στάση βατραχάκια (εκείνος θα έρθει από πίσω και πάνω σου) που τον κάνει να αισθάνεται βασιλιάς ενώ το δικό σου ύψος κρύβεται στο κουλουριασμένο σου σώμα.

Plus: αν η διαφορά ύψους είναι αγεφύρωτη και εις βάρος του, πέτα τα τακούνια, πέσε στα τέσσερα και άφησέ τον να κάνει παιχνίδι.

Αν ο παρτενέρ σου είναι σωστό θηρίο ή σούπερ Χαλκ
(κι εσύ εύθραυστη και μικροκαμωμένη)

Η καλύτερη στάση: η καουμπόισα (ανάποδη και κανονική) ή η γυναίκα καβαλάρισσα
Η χειρότερη στάση: ιεραποστολικό

Ο άντρας ο βαρύς (και ασήκωτος) πρέπει να καταβάλλει όσο το δυνατό λιγότερο κόπο, για να μην σου μείνει από ενέργεια στο σεξ πολύ γρήγορα. Είναι βασικό να αποφεύγετε το σεξ αμέσως μετά το φαγητό ενώ γενικά οι στάσεις που θα διευκολύνουν την κατάσταση είναι εκείνες στις οποίες έχεις το πάνω χέρι- δηλαδή γυναίκα από πάνω. Έτσι, κι αλλιώς, αν η κοιλίτσα του είναι μεγάλη, δεν θα διευκολύνει την κατάσταση να τον βάλεις να χτυπιέται από πάνω σου με κίνδυνο να σε λιώσει.

Αν πάλι έχει πάθει εμμονή να κάνετε λίγο κλασικό ιεραποστολικό, ξάπλωσε, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γλουτούς για να ανασηκώσεις το σώμα σου, άφησέ τον να γονατίσει μπροστά σου και να διεισδύσει.

Plus: Αν μιλάμε για παρτενέρ βουνό που είναι περισσότερο μπρατσωμένος παρά παχουλός, μπορείτε να ενδώσετε στο σεξ στα όρθια, χωρίς κανένα φόβο να πέσεις από τα μαρμάρινα χέρια του. Για πιο ανώδυνη σεξοκατάσταση, δοκιμάστε το λατρεμένο 69!

Αν εκείνος είναι πολύ αδύνατος (τον σηκώνει ο αέρας)
κι εσύ τα έχεις τα κιλάκια σου

Η καλύτερη στάση: κουταλάκια στο πλάι

Η χειρότερη στάση: στα όρθια

Όταν ο αγαπημένος σου είναι πολύ πολύ αδύνατος, πρέπει να τον βοηθήσεις να σε κουμαντάρει καλύτερο στο κρεβάτι χωρίς να νιώθει άσχημα για την εικόνα του σώματός σου. Σίγουρα, οι σύγχρονες επιταγές θέλουν τους άντρες πρησμένους και γεμάτους ποντίκια αλλά το σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό σου (ή από πάνω σου) έναν άντρα με γερή στύση και όχι μόνο γερά μπράτσα- τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αποκτώνται με φυσικό τρόπο.

Plus: αν το πέος του είναι όσο αδύνατο είναι και το υπόλοιπο σώμα σου ή αν οι πόντοι που του λείπουν στο ύψος, του λείπουν και αλλού, μην ανησυχείς. Το αγόρι αυτό που ξέρει πως υστερεί θα έχει αναπτύξει τα ταλέντα του στο στοματικό και στις χειρωνακτικές εργασίες…

πηγή: boro.gr