Δευτέρα , 3 Οκτώβριος 2022
Sex Ασήμαντα πράγματα που μας επηρεάζουν

Sex: Ασήμαντα πράγματα που μας επηρεάζουν

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πραγματικά μας «χαλάνε» και μειώνουν την ερωτική μας διάθεση, ενώ άλλα μας ανεβάζουν. Διαβάστε πώς παράγοντες που ούτε καν είχατε σκεφτεί, επηρεάζουν τη σεξουαλική σας ζωή.

 

1.  Το νούμερο του παντελονιού

Οι άνδρες συνηθίζουν να βάζουν μερικά κιλάκια όσο περνούν τα χρόνια αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ερωτική τους ζωή. Μάλιστα, το επιπλέον βάρος λειτουργεί προς όφελος των γυναικών. Οι πιο εύσωμοι άνδρες έχουν καλύτερες αντοχές, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

 

2. Παιχνίδια

Θεωρητικά, τα sex toys υπάρχουν για να ανεβάζουν την ερωτική διάθεση. Μπορούν όμως να την καταστρέψουν χωρίς να το ξέρουμε. Πολλά τέτοια βοηθήματα περιέχουν επικίνδυνες φθαλικές ενώσεις, οι οποίες κάνουν το πλαστικό πιο μαλακό και εύπλαστο. Το κακό είναι ότι η έκθεση σε αυτά τα χημικά συνδέεται άμεσα με διάφορα προβλήματα, όπως η χαμηλή τεστοστερόνη και το αδύναμο σπέρμα.

 

3. Τα παγωμένα πόδια

Για να φτάσουμε ευκολότερα στην κορύφωση πρέπει το σώμα να είναι θερμό. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία έδειξε ότι 50% των ζευγαριών δε μπορεί να φτάσει σε οργασμό λόγω των… παγωμένων ποδιών.

 

4. Το μωρό της οικογένειας

Η σεξουαλική μας ζωή εξαρτάται άμεσα από τη σειρά που γεννηθήκαμε στην οικογένεια. Μελέτη που έγινε στη Φλόριντα υποδεικνύει ότι τα μεγαλύτερα αδέρφια επιζητούν κατά μέσο όρο λιγότερους ερωτικούς συντρόφους (4) σε σύγκριση με τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας (13).

Πηγή: onmed.gr