Παρασκευή , 3 Μάιος 2024
Sex: Πώς θα μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου από δωμάτιο ύπνου σε... sex room!

Sex: Πώς θα μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου από δωμάτιο ύπνου σε… sex room!

Τον τελευταίο καιρό το κρεβάτι σας χρησιμοποιείται κυρίως για ύπνο. Τα σεντόνια δεν λερώνονται ποτέ, οι τάβλες δεν μετακινούνται, τα ελατήρια του στρώματος δεν πετάγονται. Γιατί στο κρεβάτι πέφτετε για να κοιμηθείτε. Πού πήγαν εκείνες οι μέρες που δεν ξέρατε από πιο σημείο του σιδερένιου προσκέφαλου να κρατηθείτε;

Πέρασαν, αλλά όχι ανεπιστρεπτί. Είναι στο χέρι σου να τις διεκδικήσεις ξανά πίσω. Δεν θέλει ριζικές αλλαγές. Θέλει μόνο να θυμηθείς εκείνα τα όρια που κάποτε έβαζες και τώρα τα ξέχασες.

Σκυλιά, γατιά, παιδιά έξω από το δωμάτιο
Αν νομίζεις πώς ο Ρόκυ, η Μαφάλντα ή ο Θανούλης έχουν μια θέση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Το κρεβάτι σας δεν είναι κούνια, ούτε καλάθι, ούτε σκυλόσπιτο. Γι’ αυτό κάθε βράδυ, έξω από την πόρτα σας.

Καινούρια σεντόνια
Άλλαξε επιτέλους αυτές τις “χιλιοφορεμένες” παλιατζούρες και πάρε εκείνο το sexy λαχουρένιο σετάκι που τόσο λιγουρεύεσαι. Αν αλλάξει ο Μανωλιός και φορέσει τα ρούχα του αλλιώς (μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό αλλά) μια ανανέωση θα τη νιώσετε.

Το κρεβάτι δεν είναι γραφείο
Λάπτοπ, έγγραφα, στυλό και σημειώσεις, έξω από το δωμάτιο. Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας είναι ιερός.

Socialising not
Instagram, Facebook, Snapchat, Tumblr, Pinterest, κλπ μόνο στον καναπέ του σαλονιού άντε και στο μπάνιο.

Βγάλε τα lingerie σου από το συρτάρι
Άσε τα πυτζαμάκια που φοράς από το λύκειο στην άκρη και δώσε λίγο χώρο στη sexy πλευρά σου. Να σε δει και το αγόρι και να αναστατωθεί λίγο.

Αρωμάτισε τον χώρο
Με αυτά τα χαλαρωτικά έλαια. Άναψε και κανένα κεράκι, κάνε καταστασούλα. Να μπει το παλικάρι να χαλαρώσει στην αγκαλιά σου κι όλα τα άλλα έρχονται.