Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Σεξ Τι φανερώνουν οι αναζητήσεις μας στο διαδίκτυο

Σεξ: Τι φανερώνουν οι αναζητήσεις μας στο διαδίκτυο

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον και αναλυτικό άρθρο σχετικά με τα όσα αληθινά απασχολούν τον μέσο άνθρωπο επάνω στο σεξ και τις σχέσεις, δημοσίευσαν οι New York Times.

Ο αρθρογράφος Seth Stephens-Davidowitz ανέλυσε και παρουσίασε στατιστικά δεδομένα από την πληρέστερη και πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου, την Google, σχετικά με τα όσα φαίνεται πως απασχολούν τους περισσότερους ανθρώπους για το σεξ. Επίσης, χρησιμοποίησε στοιχεία και από την μεγάλη έρευνα General Social Survey που έγινε στις ΗΠΑ.

Συνοπτικά, διαπίστωσε τα ακόλουθα (τα στοιχεία αφορούν τις ΗΠΑ):

-Κατά μέσο όρο οι άντρες άνω των 18 ετών λένε ότι κάνουν σεξ 63 φορές τον χρόνο και στο 23% των περιπτώσεων χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Αυτό βγάζει ένα νούμερο κοντά στα 1,6 δισ. προφυλακτικά από άντρες κάθε χρόνο.

-Το αντίστοιχο νούμερο για τις γυναίκες είναι ότι κάνουν σεξ 55 φορές/χρόνο και χρησιμοποιούν προφυλακτικό στο 16% των περιπτώσεων. Αυτό αντιστοιχεί σε 1,1 δισ. προφυλακτικά από γυναίκες κάθε χρόνο.

-Και οι δύο μάλλον λένε ψέμματα, αφού, σύμφωνα με την εταιρεία Nielsen, κάθε χρόνο πωλούνται λιγότερα από 600 εκατ. προφυλακτικά! Φανταστείτε ότι οι άντρες που δεν έχουν παντρευτεί ποτέ λένε ότι χρησιμοποιούν 29 προφυλακτικά τον χρόνο. Αυτό θα αντιστοιχούσε σε σύνολο πωλήσεων στα προφυλακτικά που ξεπερνάει τον αριθμό που αγοράζουν οι παντρεμένοι και οι ανύπαντροι μαζί!

Όσον αφορά τις αναζητήσεις των ενηλίκων στην μηχανή της Google, οι αριθμοί μαρτυρούν τα ακόλουθα:

-Το ότι “δεν κάνουν αρκετό σεξ ” απασχολεί μακράν περισσότερο άντρες και γυναίκες από οτιδήποτε άλλο στον έγγαμο βίο και είναι το δεύτερο σημαντικότερο πρόβλημα στις σχέσεις τους:

sex101

-Οι άντρες φαίνεται πως αποφεύγουν το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες, κυρίως στα ανύπαντρα ζευγάρια:

sex102

-Η ανησυχία των αντρών για το μέγεθος του πέους τους είναι έκδηλη αφού για κάθε 100 αναζητήσεις σχετικά με αυτό το θέμα, υπάρχουν μόλις 67 για προβλήματα στην καρδιά και όλα τα άλλα θέματα είναι ακόμα πιο κάτω:

sex103

-Και όσον αφορά το τι ακριβώς αναζητούν οι άντρες στην Google, οι “τρόποι για να μεγαλώσω το πέος μου” έρχονται μακράν πρώτοι σε συχνότητα:

sex104

Από εκεί και πέρα, η έρευνα μέσω της Google ανέδειξε και μερικά άλλα “μαργαριτάρια” σχετικά με το τι μας απασχολεί περισσότερο όσον αφορά το σεξ:

-Υπάρχουν πεντέμισι φορές περισσότερες καταγγελίες για έναν/μία σύντροφο που δεν θέλει σεξ από ό,τι για έναν/μία σύντροφο που δεν απαντάει στα μηνύματα στο κινητό.

-Ο μέσος Αμερικανός κάνει σεξ περίπου 30 φορές τον χρόνο ή μία φορά κάθε 12 μέρες.

-Η μεγαλύτερη ανησυχία των αντρών για τη χρήση στεροειδών είναι για το αν θα μικρύνει το πέος τους.

-Οι γυναίκες ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολούνται τόσο πολύ για το μέγεθος του αντρικού μορίου. Για κάθε μία αναζήτηση γυναίκας στην Google για το μέγεθος του πέους, αντιστοιχούν 170 αναζητήσεις από άντρες.

-Οι γυναίκες ανησυχούν εξίσου με τους άντρες για το δικό τους σεξουαλικό όργανο, τον κόλπο τους, με τις περισσότερες αναζητήσεις να αφορούν θέματα υγείας, αλλά το 30% να αφορά ζητήματα… καλλωπισμού και βελτίωσης της μυρωδιάς στην ευαίσθητη περιοχή.

-Η μεγαλύτερη ανησυχία των γυναικών για τη σεξουαλική πράξη αφορά τον πόνο και το κατά πόσο αυτός οφείλεται στο μέγεθος του πέους του συντρόφου τους ή σε άλλους παράγοντες.

-Μετά το μέγεθος του πέους τους, οι άντρες αναζητούν τρόπους να επιμηκύνουν τη διάρκειά τους στο κρεβάτι πριν την εκσπερμάτιση. Αλλά αυτό φαίνεται πως απασχολεί ακόμα περισσότερο τις γυναίκες, οι οποίες αναζητούν “τρόπους για να τον κάνω να…” φτάσει σε οργασμό πιο αργά ή πιο γρήγορα.

-Οι γυναίκες αναζητούν “μανιωδώς” πληροφορίες για το πόσο ασφαλές είναι να μεγαλώσουν το στήθος τους, αφού αυτή η αναζήτηση ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια κάθε χρόνο, μόνο από γυναίκες στις ΗΠΑ!

-Τα τελευταία χρόνια, για κάθε 5 αναζητήσεις για την αύξηση του στήθους τους, οι γυναίκες κάνουν και 1 αναζήτηση για την αύξηση της περιφέρειας στα οπίσθιά τους.

Πηγή: onmed.gr