Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Σεξουαλική απενοχοποίηση τώρα με τη βοήθεια διάσημων κυριών του Hollywood!

Σεξουαλική απενοχοποίηση τώρα με τη βοήθεια διάσημων κυριών του Hollywood!

Σε κάθε συνέντευξη που καλούνται να δώσουν οι αστέρες του Χόλυγουντ, πάντα υπάρχει και μια πιο προσωπική ερώτηση. Σε αντίθεση με τους εγχώριους stars, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, απαντούν χωρίς φόβο και πάθος σε ερωτήσεις τύπου “Πόσο απελευθερωμένη είσαι στο σεξ”; Και η RnB diva, Rihanna δεν δίστασε να απαντήσει ότι της αρέσει να πειραματίζεται και μάλιστα πολύ. “Το σεξ είναι τέχνη. Δεν γνωρίζει όρια και πρέπει. Μου αρέσει να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω ό, τι πιο εξτρίμ και να ενδίδω στους πειρασμούς. Θα μπορούσες να με χαρακτηρίσεις sex freak“, ήταν η αποστομωτική της απάντηση στο show του Λέττερμαν. Η εκκεντρική Lady Gaga δεν θα μπορούσε παρά να είναι η αρχηγός του kinky. Οι εμφανίσεις της σοκάρουν και φυσικά το ίδιο σοκαριστικές είναι και οι προτιμήσεις της στο σεξ. Δεν αρνήθηκε ποτέ ότι χρησιμοποιεί βοηθήματα στο σεξ, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι στον απόλυτο οργασμό φτάνει μόνο όταν την ικανοποιούν δυο ταυτόχρονα, ο σύντροφος και ο δονητής της.

Και από τη Lady Gaga, στην all time classic Madonna έχει πιαστεί πολλές να φορές να βγαίνει από sex shop. Δονητής extra large, χειροπέδες ήταν οι αγορές της την τελευταία φορά και αφήνει τη φαντασία μας να οργιάσει. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο εξάλλου από την εκρηκτική τραγουδίστρια που έχει δηλώσει ότι προτιμά νεότερους άνδρες γιατί μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της στο σεξ. Και οι αποκαλύψεις των διάσημων προτιμήσεων δεν σταματούν εδώ, καθώς πρόσφατο δημοσίευμα Βρετανικής εφημερίδας παρουσιάζει το διάσημο αλφάβητο του σεξ. Ουσιαστικά πρόκειται για την λίστα των διάσημων υποστηρικτών του kinky, με συνταρακτικές λεπτομέρειες, αλφαβητικά.

Εντύπωση προκαλεί η παραδοχή της Heidi Klum, ότι απολαμβάνει καλύτερα το σεξ όταν είναι ξαφνικό και out of the blue. Στο show της Όπρα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι κυκλοφορούν και αυτοί και ο άντρας της γυμνοί μέσα στο σπίτι και κλείνουν αυθόρμητα ραντεβού, στη σοφίτα, στο γυμναστήριο και όπου αλλού μέσα στο σπίτι για να κάνουν σεξ. Από τη λίστα γίνεται σαφές ότι τα μοντέλα αρέσκονται στο να ξεπερνάνε τα όρια και η Kelly Brook δεν αποτελεί εξαίρεση. Της αρέσει να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές περιπτύξεις και συμβουλεύει όλους να το δοκιμάσουν γιατί είναι πολύ ερωτικό και βοηθά στην απόλυτη κορύφωση. Αρκεί να προσέξετε με ποιον θα το δοκιμάσετε γιατί δεν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας σε πολύ προσωπικές στιγμές στο ίντερνετ, δεν είναι λίγες εξάλλου οι celebrities που το έπαθαν… Το όνομα που δεν περιμέναμε να δούμε στη λίστα είναι αυτό της μικροσκοπικής Eva Longoria. Η διάσημη νοικοκυρά σε απόγνωση, φαίνεται πως δεν επιλέχτηκε τυχαία για το ρόλο της sex maniac. Δεν μπορεί να φτάσει στην κορύφωση αν δεν δέσει το σύντροφο της (το αγαπημένο της αξεσουάρ είναι σατέν κορδέλες) και αν δεν χρησιμοποιήσει δονητή. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της ότι μετά το σεξ με δονητή, κατάλαβε τι σημαίνει η απόλυτη κορύφωση. Ακούγεται αρκετά λογικό και μάλλον συμμερίζονται πολλές γυναίκες την άποψη της καθώς τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις βοηθημάτων έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε τους λάτρεις του εναέριου σεξ. Ο John Travolta και ο Ralph Finnes είναι οι πιο διάσημοι υποστηρικτές του, τουλάχιστον σύμφωνα με τα αμερικάνικα περιοδικά. Η σέξι Carmen Electra μάλλον δικαίως αποτελεί εδώ και χρόνια φαντασίωση κάθε αρσενικού επί γης. Έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι απολαμβάνει το σεξ στο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να μας διευκρινίζει αν πρέπει να είναι εν κινήσει, και παράλληλα συμβουλεύει κάθε γυναίκα να κάνει στριπτίζ στον αγαπημένο της. Για να μας διευκολύνει κυκλοφόρησε και dvd με οδηγίες και χορευτικές φιγούρες προς… ερωτευμένους.

 

 

 

Πηγή: queen.gr