Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
ΣΟΣ! Ποια πράγματα δεν... πρέπει να πεις σε μια γυναίκα;

ΣΟΣ! Ποια πράγματα δεν… πρέπει να πεις σε μια γυναίκα;

Υπάρχουν κάποιες… λεξούλες, κάποιες εκφράσεις, οι οποίες δεν πρέπει ποτέ να πεις στην σύντροφό σου. Εμείς σε ενημερώσαμε πάντως!

Έχεις πατήσει τα πρώτα άντα ή διανύεις ήδη τα δεύτερα άντα και περιμένουμε από σένα να έχεις κατανοήσει -στο μέτρο του δυνατού- τον γυναικείο ψυχισμό! Θα πρέπει να ξέρεις τι μας εκνευρίζει, τι μας ηρεμεί, τι δεν πρέπει να λες και τι πρέπει να λες συνέχεια (σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ!).

Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες για το ποιες προτάσεις πρέπει να εξαιρέσεις από τους διαλόγους με τη σύντροφό σου εμείς είμαστε εδώ.  Αυτά είναι όλα όσα ΔΕΝ πρέπει να μας πει ποτέ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

«Όταν είσαι στις μέρες σου είσαι κακιά»!
Και σου απαντάμε… «Τι είπατε»; «Τι είπατε»; (σε τόνο Ζωής Κωνσταντοπούλου). Έχεις ιδέα τι είναι να κάνουν πάρτι οι ορμόνες σου και παράλληλα να πονάς τόσο που δεν μπορείς να ησυχάσεις ούτε ξαπλωμένη ούτε όρθια; Νομίζω πως όχι! Δεν θα καταλάβεις ποτέ για αυτό τα σχόλια είναι περιττά.

«Χαλάρωσε!»
Εκτός και αν θες να την δεις να αλλάζει χίλια χρώματα, ή να διαπιστώσει πόσο μπορεί να γυαλίσει το μάτι χαλάρωσε εσύ και μην το ξεστομίσεις ποτέ.  Η λέξη χαλάρωσε είναι ικανή να αφυπνίσει ολόκληρο τον ψυχισμό της και μαζί όλες τις αποχρώσεις των συναισθημάτων της. Δεν το θες σε καμία περίπτωση.

«Πάχυνες;»
Δεν πρόσεξες που έκοψα τα μαλλιά μου. Δεν είδες που αγόρασα καινούριο φόρεμα. Δεν είδες που καθάρισα το σπίτι. Είδες όμως που πήρα δύο κιλάκια! Αυτή η ρητορική ερώτηση που μπορεί να μας πεις με καλή διάθεση θα φέρει μόνο γκρίνια και ένα σωρό ακόμη ερωτήσεις, Για το Θεό ξανασκέψου το πριν το πεις.

«Έλα αγάπη μου χαμογέλασε, δεν σου πάει να είσαι θυμωμένη»
Δηλαδή επειδή είμαι γυναίκα δεν μπορώ να είμαι εκνευρισμένη; Δεν έχει σημασία αν είμαι θυμωμένη μαζί σου ή με κάποιον άλλον  αυτή η παρατήρηση με ενοχλεί γιατί δημιουργεί το στερεότυπο της γλυκιάς που πρέπει μονίμως να είμαι! Αν δεν σου αρέσω εκείνη τη στιγμή πέρασε ξανά αργότερα.

«Πάντα αυτό κάνεις»
Όταν μιλάς για τη σχέση μας δεν σε έχω ακούσει να λες πάντα. Όταν εκτοξεύσεις τις κατηγορίες σου το ποτέ και το πάντα σου φεύγουν χωρίς σκέψη! Αυτές οι δύο λεξούλες είναι ικανές, όμως, να εκτοξεύσουν το γυναικείο εκνευρισμό σε νέα επίπεδα που δε θες να γνωρίσεις.

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr