Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Σου αρέσει η ωραία του γραφείου; Ξέρουμε πως θα την «ρίξεις»

Σου αρέσει η ωραία του γραφείου; Ξέρουμε πως θα την «ρίξεις»

Δε θέλει κόπο…

 

Οι άντρες έχετε ένα θέμα με τα ειδύλλια στο γραφείο και το ξέρουμε. Λίγο οι κινηματογραφικές ταινίες και οι σκηνές αχαλίνωτου σεξ πάνω στο φωτοτυπικό που πάντα σε ιντρίγκαραν, λίγο που το περιβάλλον στο γραφείο λόγω φιλοδοξιών σου εκτοξεύει την τεστοστερόνη σου και λίγο το σέξι ντύσιμο της κοπέλας στο τμήμα προσωπικού, που σου φτιάχνει την ημέρα, η εύρεση ερωτικής συντρόφου σε στενά επαγγελματικά πλαίσια είναι για σένα το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου τύχει μέσα στην ημέρα.

Αν γνωρίζεις τα μειονεκτήματα μιας ερωτικής σχέσης που αναπτύχθηκε στο γραφείο (αν δεν σου άρεσε το σεξ μαζί της πρέπει να την βλέπεις κάθε μέρα!) και πάρα αυτά θες την κυνηγήσεις σου έχουμε μερικές αλάνθαστες συμβουλές:

Αν θες να την κάνεις δική σου μην κάνεις πολλά!

Οξύμωρο και πετυχημένο. Η ωραία του γραφείου να ξέρεις πως έχει γύρω της πολλούς θαυμαστές και έτσι είναι συνηθισμένη στα πολλά κομπλιμέντα. Μη μένεις σε αυτά. Δώσε της ίντριγκα. Κάνε αισθητή την παρουσία σου  με μια χαμογελαστή καλημέρα, με μια χαλαρή φιλοφρόνηση, αλλά μη δείξεις πως είσαι φαν. Άσε το για τους άλλους αυτό. Να είσαι πάντα περιποιημένος και καλοντυμένος και αρκετά άνετος για να μην σου τρέχουν τα σάλια όταν την συναντάς στο κουζινάκι!

Παίξε με τις ματιές
Αν διαπιστώσεις πως σε παίρνει χρησιμοποίησε το βλέμμα σου για να τις προσεγγίσεις. Κοίταξέ την και όταν το βλέμμα σας συναντηθεί χαμογέλασε και προσποιήσου πως σε έπιασε στα πράσα να τη χαζεύεις. Θα κολακευτεί ιδιαίτερα και θα έρθει να σου μιλήσει πρώτη.

Γίνε δημοφιλής με τα υπόλοιπα κορίτσια της δουλειάς

Για να το ξεκαθαρίσουμε… λέμε απλώς δημοφιλής και όχι να φλερτάρεις με κάθε διαθέσιμο θηλυκό της εταιρείας. Το πρώτο είναι προσόν και το δεύτερο καταστροφή. Αν το αντικείμενο του πόθου σου δει πως είσαι ο αγαπημένος των κοριτσιών θα μπει στη διαδικασία να αναρωτηθεί τι το ξεχωριστό έχεις. Αν μετά δει πως εσύ συμπαθήσεις εκείνη τότε θα νιώσει κολακευμένη.

Γίνε ο πιο παραγωγικός της εταιρείας

Το μεγαλύτερο αφροδισιακό για το γυναικείο μυαλό είναι ένας πετυχημένος επαγγελματικά άντρας. Ακόμα και αν η εμφάνισή σου δε θυμίζει μοντέλο εσωρούχων Calvin Klein εκείνη μπορεί να κολλήσει μαζί σου αν δει πως είσαι το ανερχόμενο αστέρι της εταιρείας και τα αφεντικά σε έχουν για δυνατό χαρτί. Εκμεταλλεύσου τα επαγγελματικά σου χαρίσματα στο έπακρον.

Αν παίξεις σωστά το παιχνίδι μπορείς να την έχεις. Γιατί εμείς τα κορίτσια αυτά αναζητούμε σε ένα συνάδελφο με προνόμια!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr