Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
ΣΤΑΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΠΛΑΚΩΤΟ

ΣΤΑΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΠΛΑΚΩΤΟ

Βρισκόμαστε ίσως στον πιο hot μήνα του καλοκαιριού με αυξημένη τη διάθεση για σεξ και νέους πειραματισμούς. Το καλοκαίρι επίσης λόγω των διακοπών ενδείκνυται και για παιχνίδια μεταξύ ζευγαριών χαλαρά στη βεράντα με θέα τη θάλασσα, παρέα με το δροσερό αεράκι κι ένα δροσιστικό απογευματινό καφεδάκι. Ο λόγος για την αγαπημένη επιτραπέζια ασχολία: το τάβλι.

Λίγο πολύ όλοι παίζουμε τάβλι – κι αν όχι, ευκαιρία για το καλό της σεξουαλικής μας ζωής να μάθουμε – και λίγο πολύ όλοι έχουμε σκεφτεί το πλακωτό ως σεξουαλικό υπονοούμενο.

 

Το σενάριο της στάσης έχει ως εξής:

Αρχικά μετά το μπάνιο μας στη θάλασσα και το γεύμα μας με θαλασσινά, που είναι και αφροδισιακά, επιστρέφουμε στο δωμάτιο για να αράξουμε στη βεράντα πίνοντας έναν καφέ. Όλα ξεκινούν με μια ανταγωνιστική διάθεση για νίκη στο τάβλι. Βάζουμε στοίχημα με το ταίρι μας ότι όποιος νικήσει στις πόρτες, θα αποφασίσει για το πώς θα γίνει η στάση πλακωτό. Κι έτσι απλά το απόγευμα της σιέστας μας αποκτά ενδιαφέρον και το σεξ μπορεί να γίνει μια περιπέτεια!

 

Η στάση πλακωτό γίνεται με δύο τρόπους και όπως είπαμε αποφασίζει ο νικητής.

  1. Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα με ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα και ο άντρας ξαπλώνει από πάνω της και διεισδύει. Η γυναίκα μπορεί να τυλίξει τους αστραγάλους της και να δέσει τον άντρα. Αυτός ο τρόπος διείσδυσης δίνει φοβερή αίσθηση και στους δύο, καθώς ο άντρας έχει τον έλεγχο αλλά μπορεί ταυτόχρονα να χαϊδεύει τη γυναίκα σε διάφορα σημεία για μεγαλύτερη απόλαυση ενώ εκείνη έχει αφεθεί εντελώς.
  2. Στη δεύτερη εκδοχή της στάσης, ο άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και η γυναίκα ξαπλώνει πάνω του με την πλάτη. Δηλαδή σαν να τον πλακώνει. Με ελαφριές και ήρεμες κινήσεις η γυναίκα καθορίζει τη διείσδυση κι έπειτα η ίδια την ελέγχει και την ρυθμίζει. Αυτή η στάση θέλει λίγη προσοχή γιατί πρέπει η γυναίκα να έχει πολύ καλή ισορροπία. Όμως αν την πετύχετε θα νιώσετε μοναδικά αφού η γυναίκα έχει την απόλυτη κυριαρχία και ο άντρας αφήνεται σε αυτήν, γνωρίζοντας μοναδική απόλαυση επιτρέποντάς του να αγγίζει το στήθος της και άλλα σημεία.

 

Είτε νικήσετε στο τάβλι, είτε ηττηθείτε, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το “πλακωτό”, γιατί σίγουρα θα νιώσετε ανεπανάληπτα!

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr