Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
ΣΤΑΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

ΣΤΑΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού στην εποχή που η ερωτική επιθυμία χτυπάει κόκκινο, μαζί με τον… υδράργυρο. Το σεξ στο νερό, αποτελεί πάντα μια ιδανική και δροσιστική λύση που μας επιτρέπει να ανανεώνουμε το ερωτικό μας ρεπερτόριο, χωρίς ταυτόχρονα να ταλαιπωρούμαστε από τον πολύ ιδρώτα και τις παρενέργειες του καύσωνα. Η στάση για αυτόν τον Ιούλιο, είναι το… υποβρύχιο. Γίνεται φυσικά στο νερό και μπορείτε να τη δοκιμάσετε σε μοναχικές παραλίες ή σε πισίνα.

  • Ο άνδρας κάθεται στο δεύτερο ή το τρίτο σκαλί της πισίνας ή σε κάποιο αναπαυτικό βραχάκι στην παραλία, με τρόπο που εξασφαλίζει σταθερότητα και όταν η θάλασσα είναι λάδι χωρίς κύματα, ενώ τα γόνατά και οι μηροί του βρίσκονται λίγο κάτω από την επιφάνεια του νερού. Η γυναίκα ξαπλώνει ακουμπώντας την πλάτη στους μηρούς του, ενώ αυτός διεισδύει.
  • Η παρτενέρ σηκώνει τα πόδια της και τα τοποθετεί είτε στα ψηλότερα σκαλάκια της πισίνας, είτε στην κορυφή των βράχων, αν το κάνετε στη θάλασσα. Ο κορμός της βρίσκεται ακριβώς στην επιφάνεια του νερού, ενώ ο παρτενέρ την κρατάει σφιχτά από τους μηρούς, υπαγορεύοντας το ρυθμό των ωθήσεων. Η γυναίκα μπορεί να κρατιέται από τις γάμπες του παρτενέρ της για να εξασφαλίσει πως το κεφάλι της θα βρίσκεται πάντα πάνω από το νερό κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.
  • Τα υπέρ της στάσης υποβρύχιο είναι πολλά και για τους δυο συντρόφους. Η παρτενέρ επειδή βρίσκεται λίγο κάτω από το επίπεδο του νερού, αισθάνεται τη σούπερ διεγερτική έλλειψη της βαρύτητας, τη στιγμή που ο άνδρας μπορεί πανεύκολα να εκμεταλλευτεί το μειωμένο βάρος μέσα στο νερό, για να προσαρμόσει άριστα και χωρίς κόπο, κάθε του κίνηση. Αν η γυναίκα πετύχει να έχει τα αυτιά της μέσα στο νερό, το αποτέλεσμα είναι άκρως αισθησιακό, αφού μπορεί να παραδοθεί στην απόλαυση, χωρίς να αποσπάται η προσοχή της από εξωτερικούς ήχους.
  • Η παρτενέρ μπορεί να απογειώσει την απόλαυση κλείνοντας τα μάτια της. Έχοντας καταπνίξει την αίσθηση της όρασης και της ακοής, θα πετύχει να μεγιστοποιήσει την επίδραση των υπόλοιπων αισθήσεων και να κάνει την παρουσία τους εντονότερη. Αυτό μπορεί να εγγυηθεί ισχυρούς οργασμούς και μια αξέχαστη… υποβρύχια ερωτική εμπειρία.

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr