Σάββατο , 31 Οκτώβριος 2020
Στοματικό σεξ: Ζήτα αυτά τα 6 κόλπα για να το ευχαριστηθείς!

Στοματικό σεξ: Ζήτα αυτά τα 6 κόλπα για να το ευχαριστηθείς!

Ο στοματικός έρωτας είναι από τις… λεπτομέρειες εκείνες που μπορούν να απογειώσουν μία σχέση. Υπάρχουν κάποια μυστικά για να βελτιώσετε τις πρακτικές σας.

Οι πρώτες τρεις συμβουλές απευθύνονται στις γυναίκες, που επιθυμούν να κάνουν τους άνδρες τους να απογειωθούν:

1.Το στόμιο – η τρύπα στην άκρη του πέους του- είναι εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή. Κόλλησε την γλώσσα σου σε εκείνο το σήμείο και εφαρμόστε μεσαία πίεση. Θα τον κάνεις να νιώσει πρωτόγνωρη ηδονή!

2.Η ράχη του πέους του είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή. Καλύψτε τα δόντια σας με τα χείλη σας και τοποθετήστε τα γύρω από πέος του και εφαρμόστε σταθερή πίεση, απελευθερώστε και επαναλάβετε. Αυτή η εναλλαγή προσφέρει έντονη ευχαρίστηση στον σύντροφό σας.

3.Αφήστε τα φώτα ανοιχτά. Ο σύντροφός σας απολαμβάνει να σας βλέπει να περιποιήστε το πέος του. Μην του στερείς επιπλέον ευχαρίστηση.

Υπάρχουν μερικά μυστικά και προς τους άνδρες για να προσφέρουν στη σύντροφό τους έντονους οργασμούς και απίστευτη ηδονή!

1.Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ γιατί ο σύντροφός τους δεν χρησιμοποιεί αρκετή πίεση. Βάλε επομένως επιπλέον πίεση, ή ακόμα καλύτερα πιπίλησε την κλειτορίδα της.

2.Ταυτόχρονα με τη γλώσσα σου πρέπει να χρησιμοποιείς και τα χέρια σου για να φτάσει η σύντροφό σου πιο εύκολα σε πολλαπλούς οργασμούς. Παίξε με τα στήθη και τις θηλές της, ασκώντας έντονη πιεση. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

3.Ξαπλώστε σε στάση 69. Η κοπέλα σου με το κεφάλι της στο πέος σου και εσύ αντίστοιχα με το κεφάλι σου ανάμεσα στα πόδια της. Επωφεληθείτε και οι δύο από ένα τραυτόχρονο στοματικό σεξ!

Πηγή: boro