Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Tα 6 βασικά χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι άντρες στη γυναικεία εμφάνιση

Η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο. Και όντως αυτό το λέω και το πιστεύω χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να χρυσώσω το χάπι κανενός. Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως αντικειμενικά να μην πληρούν τις προδιαγραφές της… ομορφιάς, αλλά να είναι τόσο γοητευτικοί και ενδιαφέροντες που αμέσως ξεχνάς ότι υστερούν σε κάτι άλλο. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι η εξωτερική εμφάνιση μετράει τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας, η επιστήμη αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα άκρως ιντριγκαδόρικο αντικείμενο το οποίο σίγουρα σε ενδιαφέρει. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά της γυναικείας εμφάνισης τα οποία οι άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικά; Δες τη λίστα παρακάτω…

1. Τα χείλη: Ναι προφανώς και είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που έλκουν έναν άντρα, μιας και τα μεγάλα, ζουμερά και καλοσχηματισμένα χείλη τερμάτισαν πρώτα στις προτιμήσεις των αντρών. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα μεγαλύτερα sex symbols διαθέτουν φιλήδονο στόμα γεμάτο υποσχέσεις (στο βρώμικο μυαλό των αντρών όλα έχουν να κάνουν με το σεξ προφανώς). Αν τα χείλη σου είναι μικρά, μη στενοχωριέσαι, κάποιος θα βρεθεί και για σένα.

2. Ανοιχτή λεκάνη: Την επόμενη φορά που θα παραπονεθείς για την πλατεία Ομονοίας που έχει μπαστακωθεί στους γοφούς σου θα πρέπει να φέρεις στο μυαλό σου αυτά τα λόγια. Ναι φίλη μου, στην κόντρα ανάμεσα σε μεγάλη περιφέρεια και σε ανύπαρκτη, κερδίζουν οι αφρατοτσουπωτές, διότι όπως και να το κάνουμε, το περπάτημα αποκτά πιο θηλυκή και σέξι εσάνς, και τα στενά παντελόνια δείχνουν δαιμονισμένα σαγηνευτικά πάνω σου. Οk, ένα θέμα κυτταρίτιδας το έχεις, αλλά αυτό σκέψου το το καλοκαίρι.

3. Γλυκιά και ψιλή φωνή: Στο σημείο αυτό θα διαφωνήσω αλλά μιας και μιλάμε για άντρες οφείλω να το αναφέρω. Η ψιλή φωνούλα λοιπόν, μπορεί εσένα να σε βγάζει εκτός εαυτού, αλλά στους άντρες θυμίζει κάτι νεανικό και φρέσκο. Ανταλλάσω την ψιλή φωνή με οπίσθια 18χρονης. Είμαστε πάτσι;

4. Υγιή και μακριά μαλλιά: Ε ναι, όταν είσαι γεμάτη extension και τα μαλλιά σου είναι καμένα από το μάγουλο και κάτω, θα έλεγα να μην επενδύσεις σε αυτά για να γοητεύσεις έναν άντρα. Γενικά στα αγόρια αρέσουν τα πλούσια, ανέμελα και λαμπερά μαλλιά και σε καμία περίπτωση όλες αυτές οι περίπλοκες πλεξούδες και αλογοουρές που απαιτούν 2 ώρες ενασχόλησης και σε κάνουν κάποιες φορές να μοιάζεις με χόμπιτ.

5. Ελάχιστο make up: Mπορεί όταν τραβάς τη γραμμή του eye liner και μοιάζεις με αίλουρο να νιώθεις το λιγότερο θεά, και μπορεί το κόκκινο κραγιόν να βγαίνει υπέροχο στις φωτογραφίες, αλλά να ξέρεις ότι οι άντρες προτιμούν τα ματάκια σου με ελάχιστη μάσκαρα και τα χειλάκια σου εντελώς φυσικά. Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά οτιδήποτε άλλο το θεωρούν υπερβολή και τουλάχιστον… αχρείαστο.

6. Λευκά δόντια: Είναι γνωστό ότι πάνλευκα δόντια έχουν μόνο τα καρτούν και ότι όσο κι αν τα φροντίζεις, πάντα θα υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο που θα ενισχύει την κιτρινίλα, αλλά ένας καθαρισμός που και που δε βλάπτει. Οι άντρες γοητεύονται από ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο. Και όλος ο κόσμος βασικά.


Πηγή