Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Tο επόμενο ραντεβού σου θα είναι για brunch

Όταν σκεφτόμαστε να βγούμε ραντεβού συνήθως λέμε για φαγητό ή ποτό μήπως ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε και να πάμε για brunch; Μία από τις πρόσφατες προτάσεις για date περιλάμβανε brunch το Σαββατοκύριακο και μου άρεσε πολύ. Είναι κάτι  φρέσκο με προοπτικές. Ας δούμε παρακάτω γιατί όντως το ερωτικό ραντεβού για brunch είναι η ιδανική πρόταση.

Τι πρέπει να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Το να φάμε ένα καλό brunch ή να πάμε σε μαγαζί που φτιάχνει καλό brunch έχει γίνει κομμάτι πλέον της κουλτούρας μας στην έξοδο. Ψάχνουμε μαγαζιά που κάνουν καλό brunch για να πάμε με τους φίλους μας, να τα πούμε και να είμαστε παράλληλα χαλαροί. Έτσι και αλλιώς, δηλαδή είναι ένα είδος ραντεβού για φαγητό. Ακόμη, το brunch όταν είναι καλό είναι σκέτη απόλαυση και χωρίς ενοχές, αφού το τρώμε τις πρωινές με μεσημεριανές ώρες και δεν βαραίνουμε. Μπορείς να φας και με περισσότερη άνεση, αφού στο brunch όλοι τρώμε πολύ. Επίσης, το περιβάλλον του κάθε μαγαζιού που κάνει brunch είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για αυτού του είδους το γεύμα. Επίσης, σκέψου ότι είσαι περισσότερο ξεκούραστος, με περισσότερη ενέργεια και πολύ πιο χαλαρός.

Είναι «λάθος» το σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Σημαντικό! Μπορείς να διαλέξεις ένα καλό μαγαζί για brunch χωρίς να χρειαστεί να δώσεις πολλά χρήματα. Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός ραντεβού για brunch είναι ότι αν περνάτε καλά μαζί, έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε την υπόλοιπη ημέρα μαζί. Τελικά, είναι η «ασφαλέστερη» επιλογή για ένα ραντεβού. Εάν προτιμάς ένα χαλαρό, χαλαρό περιβάλλον και εκτιμάς την ασφάλεια και την άνεση, ένα ραντεβού για brunch θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή. 

Μην ξεχνάς να κάνεις κράτηση σε μαγαζί που ξέρει από brunch. 

 


Πηγή