Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Tσακωθήκατε; Τρεις στάσεις για να τον κάνεις να ξεχάσει τον καυγά σας

Ζευγάρι είστε και καυγαδίσατε. Είναι λογικό και φυσιολογικό, διότι αν μου πεις ότι δεν μαλώνετε ποτέ, τότε θα οδηγηθώ στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά μεταξύ σας. Και πίστεψέ με, δεν το θέλεις αυτό. Anyway το σημερινό θέμα μας δεν είναι οι καυγάδες σας, αλλά το πώς θα τα βρείτε! Και αν νομίζεις ότι θα σου προτείνω συζήτηση, δείπνο κτλ κτλ, κάνεις μεγαλειώδες λάθος. Το μυστικό σου όπλο είναι το σεξ και πιο συγκεκριμένα, οι σωστές στάσεις για την περίσταση. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις.

1. Ξαπλώστε στα πλάγια face to face, και πέρασε το ένα σου πόδι πάνω από τον μηρό του. Η στάση αυτή, μπορεί να μην είναι καυτή και δύσκολη, αλλά περιλαμβάνει eye contact και άρα επικοινωνία. Το cosmopolitan την αποκαλεί στάση-διαμεσολαβητή και κάνει ακριβώς αυτό: Σας φέρνει πιο κοντά με σκοπό την επίλυση του προβλήματος.

4 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

2. Δε λειτούργησε η προηγούμενη στάση και τον βλέπεις κάπως χολοσκασμένο; Ήρθε η ώρα για το στοματικό της συγνώμης. Εκεί θα πρέπει να τα δώσεις όλα. Φρόντισε να είναι άνετα, μη σου πω να του φέρεις και μια μπυρίτσα να πίνει, και πιάσε δουλίτσα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, η στάση αυτή θα σου πάρει αρκετή ώρα. Λυπάμαι, αλλά έφταιξες.

3. Η τρίτη είναι και η καλύτερη μιας και σε βάζει με την πλάτη στον τοίχο. Κυριολεκτικά. Εκτός του ότι θα το ευχαριστηθείς δεόντως, σου επιτρέπει και να απολογηθείς όπως ακριβώς πρέπει: Σεμνά και ταπεινά. Αν θα του αρέσει; Σαφώς και ναι! Άσε που το όλο σκηνικό θα έχει μία εσάνς κινηματογραφική.

4 λεπτομέρειες που εμείς βρίσκουμε σέξι αλλά οι άντρες όχι


Πηγή