Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τα 4 σημεία του πρέπει να την αγγίζεις (και δεν το κάνεις ΠΟΤΕ)

Τα 4 σημεία του πρέπει να την αγγίζεις (και δεν το κάνεις ΠΟΤΕ)

Τα παράπονά μου κάνω!

 

Εσύ ονειρεύεσαι το στήθος της, τους γοφούς της και τη… νοτιότερη περιοχή! Γνωστές πληροφορίες και δεν αντιλέγουμε πως τα τρία παραπάνω αποτελούν τα βασικά σημεία διέγερσής σου! Όμως δεν επιτρέπεται να μένεις μόνο σε αυτά. Πάνω στον ερωτικό σου ενθουσιασμό όμως συνηθίζεις να παραμελείς το υπόλοιπο -όχι δίμετρο αλλά υπέροχο- κορμί μας!

Αυτό που πραγματικά αγνοείς είναι πως αν τελικά της αγγίξεις στα παραμελημένα σημεία του σώματός της, που ακολουθούν στο κείμενο, θα της προσφέρεις μεγαλύτερη απόλαυση… Ποια είναι αυτά τα σημεία;

Τα μαλλιά
Οι άντρες παρόλο που παρατηρούν και θαυμάζουν στη γυναίκα τα πλούσια υγιή μαλλιά (οι έρευνες το λένε) στο σεξ δεν δίνουν καμία σημασία. Βάλε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μαλλιά της σαν να θέλεις να τα απομακρύνεις από το πρόσωπό της… Αυτή η κίνηση δημιουργεί οικειότητα και βγάζει την πιο συναισθηματική πλευρά και των δύο. Και όπου συναίσθημα και οργασμός για εκείνη!

Το πίσω μέρος του λαιμού
Όταν ξεκινήσετε τα φιλιά κατέβα χαμηλά (όχι πολύ χαμηλά στο λαιμό εννοούμε).  Πήγαινε πίσω από την πλάτη της και ξεκίνησε τα αισθησιακά φιλιά, τις αναπνοές και τα χάδια που θα την στείλουν σε άλλα επίπεδα απόλαυσης.

Οι λοβοί των αυτιών
Για όλες τις γυναίκες τα φιλιά στα αυτιά και στους λοβούς και ακόμη και μερικές απαλές δαγκωματιές είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Πρόκειται για μια περιοχή εξαιρετικά ευαίσθητη, που ανταποκρίνεται άμεσα στην επαφή και διεγείρει τη γυναίκα. Δεν θα πρέπει να την αγνοείς. Αν παράλληλα της ψιθυρίζεις και μερικές ερωτικές φράσεις όπως ‘σε θέλω’, ‘μου αρέσεις’ θα την κάνουν να ανυπομονεί για τη διείσδυση.

Το εσωτερικό των μηρών
Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις θα σου πει πως αυτό το σημείο είναι το πλέον διεγερτικό για να μπει στο κλίμα. Το άγγιγμα στο εσωτερικό των μηρών είναι η πιο ερεθιστική κίνηση που μπορεί να της κάνει και σχεδόν κανείς άντρας εκείνη τη στιγμή δεν το θυμάται. Τα χάδια και κατόπιν τα φιλιά σου εκεί πρέπει να είναι πάντα στα προκαταρκτικά σας. Για σένα η στιγμή της διείσδυσης θα είναι διαφορετική.

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr