Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τα 5 μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο φλερτ!

Τα 5 μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο φλερτ!

To φλερτ είναι μία ανθρώπινη ανάγκη η οποία είναι, ίσως και ζωτικής σημασίας, γιατί ζωή χωρίς φλερτ και ερωτικό παιχνίδι είναι ζαμπόν δίχως λιπαρά, να τα λέμε κι αυτά, οπότε οφείλουμε, είτε να το κάνουμε σωστά, είτε να μην το κάνουμε καθόλου! Φυσικά, η φράση όσο ζω μαθαίνω στην προκειμένη παίρνει σάρκα και οστά, αλλά είναι και κάποια πράγματα, που όταν επιδίδεσαι στο μπελαλίδικο άθλημα του φλερτ, καλύτερα να αποφεύγεις! Δεν θα εξετάσουμε την αντρική πλευρά, δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε, αλλά λέμε να θέσουμε επί τάπητος το γυναικείο φλερτ και να σας παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα λάθη τα οποία κάνουν οι γυναίκες και τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι μία τρύπα στο νερό! Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε τις μεγαλύτερες γυναικείες γκάφες, όσον αφορά στο φλερτ, και πώς να τις αποφύγετε, γιατί αλλιώς σας κόβουμε μπακούρι και φέτος!

1. Μην παίζετε παιχνίδια: Είστε ενήλικη και θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσετε ότι τα παιχνίδια δεν ταιριάζουν στην ηλικία σας. Δεν λέμε φυσικά να του το δώσετε στο πιάτο ή να μην κάνετε κι εσείς το κομμάτι σας, έτσι για να δημιουργηθούν και εντυπώσεις, αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν το πράγμα παρατραβήξει, αφενός θα βαρεθεί να ασχολείται μαζί σας, και αφετέρου θα σας θεωρήσει ανωριμη οπότε και δεν θα αξίζετε τον κόπο! Με λίγα λόγια, μην παίζετε με τα νεύρα του και κυρίως μην του φέρεστε σαν να είναι το παιχνιδάκι σας γιατί αν σας έχει τύχει κανένα άγριο αγόρι, την ανάποδη θα την φάτε και μάλλον θα την αξίζετε!

2. Μην τον προσβάλετε: Το χιούμορ και το πείραγμα είναι θεμιττά. Ακόμα και το προκλητικό χιούμορ μπορεί να γίνει ανεκτό αν φυσικά γίνει με το σωστό τρόπο. Όμως, αν δεν σας κόβει και πολύ, και γενικότερα οι βίδες έχουν κάπως λασκάρει ή δεν φημίζεστε για το χιούμορ και τη σωστή επιλογή των λέξεων, καλύτερα να αφήσετε την… καζούρα στην άκρη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετάξετε κοτσάνα και να τον προσβάλετε, είτε είστε οι δυο σας, είτε ακόμα χειρότερα αν είστε με παρέα, Τα όρια μεταξύ χιούμορ και βλακείας είναι πολύ λεπτά και αν τελικά δεν είστε και το πρώτο μυαλό, στηριχτείτε περισσότερο στα 2 λάγνα μάτια σας και τα καλοσχηματισμένα σας οπίσθια! Είπαμε, δεν είναι όλοι για όλα!

3. Μην γίνεστε κουραστικές: Ναι τον θέλετε! Ναι θέλετε να κάνετε sex μαζί του ναι όλα τελοσπάντων! Ωστόσο, με το να κλαίγεστε επί μονίμου βάσεως και συνεχόμενα για τα πάντα, πώς ακριβώς πιστεύετε ότι θα τον γοητεύσετε και θα τον κάνετε να σας καψουρευτεί; Ζητήστε του τη βοήθειά του για τον υπολογιστή σας, μια χαρά! Μη του ζητάτε όμως να σας βοηθήσει με ένα οικογενειακό πρόβλημα γιατί τον φέρνετε σε δύσκολη θέση. Επίσης, μην του ζητήσετε οικονομική βοήθεια, γιατί είναι ντροπή και φυσικά μην τον χώσετε να κάνει κάτι, το οποίο μάλλον δεν θα θέλει κιόλας, μόνο και μόνο επειδή τον θεωρείτε πολύ κοντά σας. Βρε κορίτσια, άντρα θέλετε ή υπηρέτη;

4. Μην γίνεστε βδέλλες: Πώς καταλαβαίνεις ότι έναν άνθρωπο τον ελκύεις σεξουαλικά; Όταν εκείνος σου μιλάει και με το παραμικρό σε αγγίζει και φυσικά έχει πάντα στραμμένο το πρόσωπό του προς το μέρος σου. Ε λοιπόν, μπορείτε κι εσείς να τον αγγίξετε διακριτικά για να του το κάνετε λιανά, αλλά όπως είπαμε και προηγουμένως, όλα με μέτρο! Υπάρχουν ξέρετε άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλουν να τους αγγίζουν και πολύ και αν κάποιος το κάνει ασταμάτητα μπορεί να τους προκαλέσει ακόμα και εκνευρισμό. Οπότε λοιπόν, χαιδέψτε λίγο τα… σμιλεμένα του, λέμε τώρα, μπράτσα, και μετά αφήστε τον στην ησυχία του! Το γεγονός ότι σας έχει δείξει ένα κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον δεν σας επιτρέπει να είστε κρεμασμένη από πάνω του σαν μαιμουδάκι!

5. Μην γίνεστε… πάπια: Καταραμένο duck face όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα στοιχειώνεις το γυναικείο φλερτ! Για ποιο λόγο αγαπητά μας κορίτσια, σουφρώνετε τα χείλη σας όταν τον κοιτάτε λάγνα; Αν δηλαδή έχετε μεγάλα χείλη δεν θα το έχει πρσέξει; Κι αν έχετε ανύπαρκτα επίσης! Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο αστεία φαίνεστε όταν το κάνετε αυτό; Και τελοσπάντων σας έχουν πει πολλοί άντρες ότι τους αρέσει η γυναίκα που έχουν απέναντί τους να μοιάζει με πάπια που μιλάει; Σταματήστε λοιπόν να γίνεστε Ντόναλντ Ντακ και αφήστε τα χειλάκια σας στην ησυχία τους.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr