Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τα 8 χαρακτηριστικά που οι άντρες ψάχνουν στις γυναίκες

Τα 8 χαρακτηριστικά που οι άντρες ψάχνουν στις γυναίκες

Η αποστολή μας είναι να μάθουμε τι ακριβώς ψάχνουν οι άντρες στις γυναίκες. Αδύνατον; Όχι ακριβώς.

Η Lisa Daily, αρθρογράφος και συγγραφέας του βιβλίου Stop Getting Dumped, υπόσχεται να βοηθήσει τους αναγνώστες της να βρουν τον «ένα και μοναδικό» άντρα και μάλιστα να τον …τυλίξουν σε δυο – τρία χρόνια το πολύ! Η ίδια ακολούθησε τη …συμβουλή της και παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ μετά από σχέση έξι μηνών. Τώρα λοιπόν είναι αποφασισμένη να βοηθήσει και τους άλλους. Κορίτσια, κρατήστε σημειώσεις! Εδώ είναι τα 8 χαρακτηριστικά που κάθε άντρας ψάχνει σε μία γυναίκα.

Έχει τη δική της ζωή

Κυρίες, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, να δίνετε προσοχή στο προσωπικό σας στυλ και να βρίσκετε χρόνο να περνάτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Δεν είναι ο σύντροφός σας η ζωή σας όλη. Με άλλα λόγια δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε την καθημερινότητά σας στο πρόγραμμα του καλού σας και να ξεχνάτε τα μέχρι τώρα ενδιαφέροντά σας.

Δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση

Πάνω σ’ αυτό το θέμα έχουν γίνει αμέτρητες διαμάχες μεταξύ αντρών και γυναικών. Σύμφωνα πάντως με τη Daily οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αντ ‘αυτού, δείξτε υπομονή και περιμένετε μέχρι το αντικείμενο του πόθου σας να αποφασίσει να πάρει πρωτοβουλία. Αυτό επειδή αν μια γυναίκα κάνει εκείνη το πρώτο βήμα, όπως και να καταλήξει το story, θα αναρωτιέται αν τα αισθήματα ήταν από την αρχή αμοιβαία ή αν απλά κατέληξαν μαζί επειδή εκείνη κινούσε τα νήματα. Το αποτέλεσμα θα είναι συνέχεια να αμφισβητείτε τον σύντροφό σας.

Να είναι σέξι χωρίς να είναι προκλητική

Αυτό πρέπει να το κάνετε από την αρχή της σχέσης. Στα πρώτα ραντεβού δηλαδή, αποφύγετε να κάνετε απροκάλυπτα σχόλια που μπορεί να σας κακοχαρακτηρίσουν και μη ντύνεστε …υπερβολικά προκλητικά. Στο μέλλον, όταν η σχέση προχωρήσει και έρθει η οικειότητα, θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε την αγάπη σας και να «παίξετε» με το πόδι σας κάτω από το τραπέζι.

Περιμένει λίγο μέχρι να… καταθέσει τα όπλα

Ναι, η σεξουαλική επανάσταση μπορεί να έγινε πριν αρκετά χρόνια και λίγοι να είναι εκείνοι που περιμένουν μια αγνή κοπέλα στο κρεβάτι τους, όμως το σεξ ακόμα και στις μέρες μας είναι ένα μεγάλο βήμα για τα ζευγάρια. Όπως υποστηρίζει η Daily, πολλές γυναίκες δεν συνειδητοποιούν καν πόσο πολύ το σεξ μπορεί να αλλάξει τη δυναμική μιας σχέσης. Η ίδια συμβουλεύει τις γυναίκες να περιμένουν τουλάχιστον ένα μήνα πριν κάνουν σεξ για να κρατήσουν περισσότερο το σασπένς.

Κάνει μικρά καθημερινά πράγματα που δείχνουν το ενδιαφέρον της.

Μία φίλη της Daily περπατούσε κάθε μέρα έξι τετράγωνα για να φέρει στον σύζυγό της τον αγαπημένο του καφέ. Δεν είπαμε να ξεποδαριάζεστε κάθε μέρα αλλά μην ξεχνάτε να εκδηλώνετε την αγάπη σας με μικρά καθημερινά πράγματα που θα κάνουν χαρούμενο τον σύντροφό σας. Μαγειρέψτε του ας πούμε το αγαπημένο του φαγητό ή κλείστε εισιτήρια για εκείνη την ταινία που όλο αποφεύγατε. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι κι εκείνος πρέπει να κάνει το ίδιο για εσάς.

Να είναι η καλύτερη του φίλη

Βοηθήστε τον με τα άγχη της δουλειάς, γελάστε με τα αστεία του και δείξτε του ότι μπορεί να σας εμπιστεύεται. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή επικοινωνία στο ζευγάρι.

Να είναι «τσακωμένη» με την λέξη καταπίεση

Αυτό το υπογραμμίζουμε. Οι άνδρες έχουν μια ιδιαίτερη αποστροφή προς κάθε είδους πίεση. Ως εκ τούτου, οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουμε τα πολλά τηλέφωνα, τα πολλά μηνύματα και τις πολλές συζητήσεις για το μέλλον. Στους άντρες δεν αρέσει να προγραμματίζουν καθετί σε μία σχέση (μεταξύ μας δεν τους αρέσει να προγραμματίζουν τίποτα). Θέλουν απλά να την απολαμβάνουν και να αφήσουν τα πράγματα τα κυλήσουν μόνα τους.

Μπορεί και ξεχωρίζει τον σωστό άντρα

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάχνετε για έναν ειλικρινή και αξιόπιστο άντρα. Εκείνον που όταν πρέπει να είναι κάπου, είναι εκεί και είναι ιππότης στην συμπεριφορά και στους τρόπους. «Οι καλοί τρόποι φανερώνουν τι είδους άνθρωπος είναι κάποιος», λέει η Daily. Θα πρέπει επίσης να έχετε συμβατές απόψεις όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμα κι αν λένε ότι τα αντίθετα έλκονται, αν εσείς είστε σπάταλη δεν θα μπορείτε να τα βρείτε ποτέ με κάποιον «σφιχτό».

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr