Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Tα απαγορευμένα: 7 μηνύματα, που δεν πρέπει να στείλεις ποτέ σε έναν άντρα

Tα απαγορευμένα: 7 μηνύματα, που δεν πρέπει να στείλεις ποτέ σε έναν άντρα

Η αλήθεια είναι ότι πλέον τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα όσον αφορά στο θέμα των σχέσεων μιας και λόγω της τεχνολογίας, και φυσικά όλου αυτού του ακατάπαυστου texting, πολλές φορές παρεξηγούμαστε και πολλές φορές άλλα εννοούμε και άλλα τελικά καταλαβαίνουν οι άλλοι. Και τι συμβαίνει όταν θέλουμε να στείλουμε μήνυμα σε έναν άντρα τον οποίο γνωρίσαμε πρόσφατα και ίσως κάναμε και μία φορά σεξ μαζί του, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι; Και τι γίνεται όταν στέλνουμε την μία πατάτα μετά την άλλη, και τελικά, εκεί που ήταν να ξεκινήσουμε κάτι όμορφο και γλυκό-ξέρεις μια σχέση βρε αδερφέ-καταλήγουμε σχεδόν να τον παρακαλάμε, χωρίς φυσικά να λαμβάνουμε απάντηση; Σου θυμίζει κάτι όλο αυτό; Ναι φίλη μου, το έχεις πάθει κι εσύ, το έχουν πάθει και οι φίλες σου. Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός ότι συμβουλευόμαστε η μία την άλλη κάτι που αν μας ρωτάς μας οδηγεί στην καταστροφή. Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε όλα αυτά τα μηνύματα που καλό θα ήταν να μη στείλεις ποτέ σε έναν άντρα. Βασικά που απαγορεύεται να στείλεις. Δώσε προσοχή.

1. «Γειαααα»: Τώρα σοβαρά θα στείλεις αυτό το πράγμα; Τι γεια βρε κορίτσι μου; Να ξέρεις ότι σε περίπτωση που κάνεις κάτι τέτοιο και δεν είσαι 15, τότε είσαι άξια της μοίρας σου. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αν δε σε γουστάρει και τόσο πολύ, τώρα πια δε θα σε γουστάρει καθόλου. Στείλε κάτι το οποίο θα έχει απάντηση όπως ένα «Τι κάνεις;». Το «Γεια», εκτός του ότι υποδηλώνει ανωριμότητα, δείχνει ότι είσαι ή απελπισμένη ή τρελά καψούρα μαζί του. Άστο καλύτερα λοιπόν.

2. «Μα πού έχεις εξαφανιστεί;»: Εντάξει αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το παραπάνω, τότε είναι σίγουρα αυτό. Δηλαδή ότι βγήκατε δύο ραντεβού και τώρα τον ψάχνεις απεγνωσμένα; Ναι δεχόμαστε ότι σου αρέσει και ότι περνάς καλά. Το δεχόμαστε. Αλλά σε περίπτωση που εκείνος δεν σου απαντήσει σε ένα μήνυμα, δεν υπάρχει λόγος πιστεύουμε να ξαναστείλεις και να του γίνεις… θα το πούμε κομψά, τσιμπούρι! Στείλε χριστιανή μου ένα «Πώς είσαι; Θέλεις να πάμε για ποτό απόψε;». Κι αν απαντήσει έχει καλώς. Αν όχι, ε δε σκάσεις κιόλας.

3. «Θα ήθελες να με δεις;»: Τώρα σοβαρά; Τι εννοείς ακριβώς; Ούτε καν ένα θέλω να σε δω. ΕΓΩ! Τώρα αν σου απαντήσει ένα ξερό όχι, θα φταίει εκείνος; Δε θα πέσεις στα πατώματα μετά; Δηλαδή τόσο πολύ ανάγκη έχεις να τον δεις, που στέλνεις αυτή την αηδία; Τι θα πρέπει να στείλεις; Νομίζουμε στην προκειμένη τίποτα. Εφόσον έχετε βγει και έχετε περάσει καλά, είναι δική του δουλειά να στείλει. Ας μην τα ισοπεδώσουμε και όλα.

4. «Σε σκέφτομαι»: Αχ όχι όχι. Δεν είναι δυνατόν μετά από κάποια ραντεβού, άντε και σεξ, να στέλνεις κάτι τέτοιο. Και δε λέμε να το πεις πάνω στην κουβέντα, αλλά όχι σε ένα ξεχωριστό μεμονωμένο μήνυμα. Τον τρομάζεις λιγάκι, το ξέρεις; Οι άντρες συνήθως είναι πιο χαλαροί και περιμένουν περισσότερο πριν ενθουσιαστούν, οπότε με ένα τέτοιο μήνυμα, την ίδια στιγμή που για εκείνον είσαι απλώς μία γνωριμία, είναι τουλάχιστον αγχωτικό. Αν θέλεις σώνει και ντε να στείλεις κάτι στείλε ένα «Πέρασα πολύ ωραία. Μπορούμε να το επαναλάβουμε σύντομα». Πιο ξενέρωτο, αλλά πολύ πιο ασφαλές.

5. «Πέρασα πολύ ωραία απόψε. Θέλεις να ξαναβγούμε την Παρασκευή;»: Και δε χτυπάει το τηλέφωνο!!! Μα πώς να χτυπήσει χρυσή μου; Είναι δυνατόν αμέσως μετά το ραντεβού, να του προτείνεις και συγκεκριμένη μέρα δεύτερο; Άσε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα και να δει αν πραγματικά του αρέσεις. Μην τον βομβαρδίζεις με προτάσεις που ίσως και να ντραπεί να αρνηθεί. Jesus δηλαδή.

6. «Πήρες το μήνυμά μου;»: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ… Γελάνε και οι πέτρες βρε κορίτσι μου. Προφανώς και το πήρε απλά επέλεξε να σε αγνοήσει, για δικούς του προσωπικούς λόγους. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να σου στείλει πιο μετά, γιατί είναι απασχολημένος με κάτι. Ναι εντάξει, το ότι σε αφήνει να περιμένεις, δείχνει ότι δεν καίγεται κιόλας, αλλά αυτούς που είναι τρελαμένοι από την αρχή, να τους φοβάσαι λίγο. Άσε που, σε περίπτωση που οντως είχε σκοπό να απαντήσει, τώρα σίγουρα δεν έχει! Κρίμα.

7. Ολοκληρώνουμε με το γνωστό κατεβατό. Στείλτο στον καλό σου που μόλις έχετε τσακωθεί. Είναι λογικό και θεμιτό. Στείλτο σε έναν πρώην σου όταν είσαι μεθυσμένη και ευάλωτη. Άντε να το δεχτούμε και αυτό. Αλλά να στείλεις κατεβατό σε έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες, γιατί; Μήπως είσαι τρελή; Λέμε μήπως. Ούτε σου έκανε κάτι, ούτε και μάλλον θέλει. Οπότε άσε τα μακροσκελή μηνύματα, και διοχέτευσέ του απλά την αδιαφορία σου.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr