Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τα καυτά σου τα φιλιά: Γίνε εξπέρ στο γαλλικό!

Τα καυτά σου τα φιλιά: Γίνε εξπέρ στο γαλλικό!

Αγαπητέ αναγνώστη,

Νομίζεις πως θα περάσεις στον δεύτερο γύρο με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει αν το φιλί σου είναι πιο βαρετό και από την εικοστή επανάληψη του Ρετιρέ;

Η απάντηση είναι όχι και για αυτό θα πρέπει να δουλέψεις λίγο την τεχνική σου (καλοκαίρι έφτασε και τα φλερτ μπαίνουν στο πρόγραμμα). Πιθανότατα δεν σου έχει πει ποτέ καμία γυναίκα πως δεν φιλάς καλά γιατί εμείς τα κορίτσια αυτό δεν το λέμε ποτέ! Απλά εξαφανιζόμαστε μετά το πρώτο ραντεβού…

Λοιπόν, συγκεντρώσου και μάθε λίγα γαλλικά…

Το πρώτο φιλί που ανταλλάσει ένα ζευγάρι περιέχει μια πολύπλοκη ανταλλαγή πληροφοριών! Η γυναίκα υποσυνείδητα χρησιμοποιεί το φιλί για να αποφασίσει αν είναι ή όχι συμβατή με αυτόν τον άντρα -με στοιχεία που έχουν να κάνουν με την αίσθηση που τους προκαλεί και τη γεύση του-  ενώ ο άντρας αποκαλύπτει το σεξουαλικό του στιλ (επιθετικός, τρυφερός, παιχνιδιάρης).

Αυτό σημαίνει πως και για τους δύο συντρόφους το φιλί παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης τους. Τι θα πρέπει να προσέχεις εσύ;

Smells like teen spirit
Το να καταπιείς καραμέλες μέντας ή να μασήσεις τσίχλες δυόσμου λίγα λεπτά πριν μας δεις δεν είναι η λύση. Η προσπάθεια να μας εντυπωσιάσεις θα γίνει αντιληπτή  και δεν είναι καλό να δείξεις τόσο οργανωμένος. Όμως το να μην φας φαγητά με έντονη γεύση και το να έχεις βουρτσίσει τα δοντάκια σου είναι απαραίτητα.

Αργά και σταθερά
Ενώ οι άντρες χρησιμοποιούν τα φιλιά για να περάσουν στο δεύτερο στάδιο (που ξεκάθαρα είναι το σεξ), οι γυναίκες το επιζητούν ως τρόπο να δεθούν  συναισθηματικά. Για αυτό σε παρακαλούμε μην μας πνίγεις με τη γλώσσα σου από την πρώτη στιγμή. Μην γίνεσαι επιθετικός. Εσύ νομίζεις ότι έτσι δείχνεις θερμός εραστής και εμείς ότι έχεις βαλθεί να μας σκοτώσεις. Αντί λοιπόν για επίθεση παίξε άμυνα! Γίνε παιχνιδιάρης με απλές μανούβρες και ελιγμούς. Ξεκίνησε δίνοντας μερικά απαλά φιλιά σε κάθε χείλος πριν μας δώσεις το μεγάλο γαλλικό φιλί. Επίσης αρχικά μπορείς με τα δάχτυλα σου να αγγίξεις τα χείλη μας ενώ μας κοιτάς στα μάτια (ναι, όλες ήμαστε τόσο ρομαντικές).

Πόλεμος
Έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια αποκάλυψε πως οι άντρες σε ποσοστό 33% έναντι των γυναικών προτιμούν τα φιλιά να είναι λίγο άναρχα και με περισσότερη γλώσσα. Και αυτό γιατί εσύ θες να δείξεις το πάθος σου και να ανεβάσεις τη σεξουαλική ένταση. Δείξε της, όμως, πως δεν ενδιαφέρεσαι μόνο για το σεξ της… και  σου αποκαλύπτουμε το μυστικό για να το πετύχεις. Αν τη στιγμή που την φιλάς γείρεις το κεφάλι σου στα δεξιά υποσυνείδητα εκείνη θεωρεί πως είσαι ένας εξαιρετικός τρυφερός εραστής. Τόσο απλά.

Μην περιορίζεσαι
Ένα πολύ καλό σημείο για να την φιλήσεις και να την τρελάνεις (εκτός από το στόμα) είναι η περιοχή του λαιμού της. Η επιδερμίδα εκεί είναι πιο λεπτή και ιδιαίτερα ευαίσθητη στο άγγιγμα. Με αυτό θα πυροδοτήσεις την πιο συναισθηματική της πλευρά καθώς δημιουργεί οικειότητα και πάθος. Για να καταλάβεις πώς μας κάνεις να αισθανόμαστε όταν φιλάς τον λαιμό μας μπορείς να κάνεις τεστ στην παλάμη σου! Η παλάμη έχει την ίδια ευαίσθητη επιδερμίδα και έτσι θα καταλάβεις τι είναι ωραίο να κάνεις και τι όχι. Τώρα αν θα κάνεις την εξάσκηση αυτή σπίτι το αφήνουμε πάνω σου!