Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τα καλύτερη μέρη για να γνωρίσεις γυναίκες (εκτός από το Facebook και τα bars)!

Τα καλύτερη μέρη για να γνωρίσεις γυναίκες (εκτός από το Facebook και τα bars)!

Μόνος σου αυτό το καλοκαίρι; Δε νομίζω!

 

Οι φίλοι σου όλοι είναι σε σχέση ή έχουν ένα αξιόπιστο friendwithbenefits για να περνάνε με παρέα τα καυτά βράδια του καλοκαιριού. Έχεις στερέψει από τις προοπτικές γνωριμίας που σου δίνει το Facebook ή βαρέθηκες να γνωρίζεις κορίτσια στα clubs που πας με  τους φίλους σου;

Σου προτείνουμε 4 μέρη που μπορείς να κάνεις «σοβαρές» γνωριμίες!

Στο γυμναστήριο
Στο γυμναστήριο; Ναι! Ούτως ή αλλιώς η γυμναστική κάνει καλό στο σώμα σου και τα στατιστικά δείχνουν πως πολλά ζευγάρια γνωρίστηκαν σε διπλανούς… διαδρόμους. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι, όμως, είναι πως αν κάνεις μόνο βάρη τσάμπα πας και έρχεσαι στο gym της γειτονιάς. Οι γυναίκες προτιμούν μαθήματα spinning, pilates, yoga και πολεμικές τέχνες. Καιρός να αλλάξεις είδος άθλησης.

Σε καφετέριες
Μην σου κάνει καμία εντύπωση. Στα καφέ -ειδικά την ημέρα- μπορείς να γνωρίσεις κορίτσια. Τα μεσημέρια σε αυτά τα μέρη συχνάζουν γυναίκες που μπορεί να δουλεύουν στο laptop ή να είναι με τις φίλες τους και να σχολιάζουν για τα νέα της εβδομάδας. Σε αυτή την χαλαρή διάθεση μπορείς να εξασκήσεις τη δεινότητά σου στο φλερτ.

Σε εμπορικά κέντρα
Στο αγαπημένο σημείο των γυναικών θα βρεις γυναίκες… πολλές γυναίκες. Στα εμπορικά κέντρα λοιπόν τα κορίτσια όχι μόνο έχουν καλή διάθεση, αλλά μετά τα ψώνια πηγαίνουν και για καφέ. Μπορείς να πας με τους δικούς σου φίλους και να τις πλησιάσεις . Μην κάνεις το λάθος να πεις κλασικές ατάκες και μην το παίξεις κάτι που δεν είσαι. Ειδικά μπροστά στις φίλες της.

Σε γάμους/βαφτίσια
Ναι, ναι βάλε το καλό σου κουστούμι και πήγαινε στον γάμο του ξαδέλφου σου όχι μόνο για να κάνεις το χατίρι στη μαμά σου, αλλά και για να δεις τις φίλες της νύφης! Είναι γνωστό πως σε τέτοιες συγκεντρώσεις -όπου μπλέκονται συγγενείς και πολλοί φίλοι- είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσεις τη νέα σου αγαπημένη. Απέφυγε το πολύ ποτό και μη χορεύεις στην πίστα/σκηνή σαν να μην υπάρχει αύριο γιατί μάλλον δεν θα σε κοιτάνε με θαυμασμό.

 

 

 

Πηγή: onsports.gr