Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τα οκτώ σημάδια της απιστίας

Τα οκτώ σημάδια της απιστίας

Συμπεριφορές που δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες

Όσον αφορά την απιστία τα πρωτεία τα έχουν οι άντρες γιατί ναι μεν εμείς οι γυναίκες μπορεί να «κλέβουμε» στα επιτραπέζια, στα χαρτιά ή ακόμα και να λέμε συχνά μικρά αθώα ψεματάκια όμως σε ότι έχει να κάνει με την απιστία είμαστε…αθώες!

Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η Ashley Madison, μια Υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού(!) στις ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία το 50 – 60% των ανδρών θα έχουν τουλάχιστον ένα εξωσυζυγικό ραντεβού κάποια στιγμή της ζωής τους.

Οι λόγοι της απιστίας μπορεί να είναι εκατοντάδες αλλά για καλή μας τύχη τα αποκαλυπτικά σημάδια είναι συνήθως τα ίδια. Για να μην σας πιάσουν λοιπόν στον ύπνο δείτε ποια είναι τα 8 top σημάδια της απιστίας!

Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του

Όταν κανείς περνάει αρκετό χρόνο με κάποιον άλλον είναι σε θέση να γνωρίζει ποια είναι η τυπική συμπεριφορά του. Ξέρετε δηλαδή πώς θα αντιδράσει ο σύντροφος σας σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά όταν αντιδρά με διαφορετικό τρόπο από το αναμενόμενο θα πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει μια λογική εξήγηση. Αν λοιπόν δεν πρόκειται για απιστία πρέπει να είναι κάτι άλλο πραγματικά απτό.

Η διάθεση του αλλάζει γρήγορα

Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα νεύρων επειδή είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται μαζί σας αλλά στην πραγματικότητα να θέλει να περνάει τον χρόνο του με το άλλο πρόσωπο. Αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει σε απογοήτευση, κατήφεια ακόμα και θυμό. Μπορεί βέβαια να είναι και μια προσπάθεια να σαμποτάρει τη σχέση σας.

Ο κολλητός του είναι το κινητό του τηλέφωνο

Μπορεί να το πάρει μαζί του ακόμα και στην τουαλέτα και να πει «Μου αρέσει να διαβάζω ειδήσεις». Σε κάθε περίπτωση, αν είναι κάτι που δεν το συνήθιζε στο παρελθόν καλό είναι να σκέφτεστε όλα τα ενδεχόμενα. Μπορεί επίσης να κοιμάται με το κινητό κάτω από το μαξιλάρι του ή ξαφνικά τις ώρες που βρίσκεται μαζί σας να αποφασίζει να το απενεργοποιεί ή να το έχει στο αθόρυβο.

Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνισή του

Μήπως έχει αρχίσει να ντύνεται διαφορετικά; Αποφάσισε επιτέλους να γυμναστεί; Τέτοιου είδους αλλαγές είναι αξιοσημείωτες.

Σεξ

Εδώ θέλει προσοχή. Μπορεί να παρατηρήσετε πλήρης αδιαφορία για το σεξ ή και το αντίθετο, να βρίσκεστε δηλαδή περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτό έχει να κάνει με την τεστοστερόνη των αντρών. Αν δηλαδή βρίσκεται στα ύψη εξαιτίας της νέας «φλόγας» είναι πιθανό ο σύντροφός σας να επιζητά περισσότερο το σεξ. Μπορεί επίσης και να το κάνει για να μην κινήσει τις υποψίες…

Είναι λίγο μπερδεμένος

Αν για παράδειγμα επισκεφτείτε ένα μαγαζί για πρώτη φορά και ο σύντροφος σας πετάξει ατάκα τύπου «Δεν έχουμε δειπνήσει εδώ;» είναι προφανώς ότι τα έχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό του και συγχέει τον χρόνο που περνάει μαζί σας και με το άλλο πρόσωπο.

Έχει «ιστορικό»

Το παρελθόν μας είναι ένδειξη της τρέχουσας ή της μελλοντικής μας συμπεριφοράς ακόμα και στις σχέσεις. Αν κάποιος έχει απιστήσει ήδη μια φορά στη ζωή του είναι πολύ εύκολο να το ξανακάνει.

Λέει ψέματα και το κάνει καλά

Μήπως λέει συχνά ιστορίες για πώς έβγαλε ο ίδιος από τη ζωή του ανθρώπους που τον εξαπάτησαν; Σαν ένας καλός ναρκισσιστής; Ή μήπως τελευταία έχει γίνει ο καλύτερος παραμυθάς με ιστορίες και δικαιολογίες που είναι για γέλια; Σίγουρα παίρνει μια κόκκινη σημαία.

Σε κάθε περίπτωση το πιο σημαντικό είναι να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Είναι ισχυρό και καλό είναι να το ακούτε. Η άρνηση και η εθελοτυφλία δεν θα δώσει λύση στην απιστία. Η ανάληψη δράσης και πρωτοβουλίας μπορεί να βοηθήσει…

 

 

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr