Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τα πιο συνηθισμένα one night stands για μια φοιτήτρια!

Τα πιο συνηθισμένα one night stands για μια φοιτήτρια!

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής μας ζωής, οι στιγμές που ζούμε και οι εμπειρίες που βιώνουμε είναι παρά πολλές. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μέσα σε αυτές τις εμπειρίες περιέχονται κι αρκετές σεξουαλικής φύσεως.

Μπορεί το one night stand να θεωρείται ακόμα ταμπού για ορισμένες κοπέλες, όμως οι περισσότερες από εμάς έχουμε δοκιμάσει να το κάνουμε τουλάχιστον μία φορά στα φοιτητικά μας χρόνια. Είτε πρόκειται για κάποιο λάθος που κάναμε ενώ ήμασταν μεθυσμένες είτε για να πάρουμε εκδίκηση είτε γιατί πολύ απλά θέλαμε να απολαύσουμε το σεξ με κάποιον που μας άρεσε πολύ, ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζαμε τόσο καλά ούτε διαφαινόταν στο μέλλον η πιθανότητα μιας σχέσης.

Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα one night stands την ίδια ευχαρίστηση ή την επιθυμητή κατάληξη «ούτε γάτα ούτε ζημιά» κι αυτό διότι μπορεί να συμβούν και παρατράγουδα κατά τη διάρκεια ορισμένων εξ’ αυτών. Τουλάχιστον θα σου μείνει κάτι για να γελάς με τις κολλητές σου! Όπως και να ‘χει, ορίστε μερικά από τα πιο συνηθισμένα one night stands που μπορεί να τύχουν σε μία φοιτήτρια:

1. Με εκείνον που έκανε το dirty talking να μοιάζει με …κωμωδία!

Αν όχι σε όλες, στις περισσότερες από εμάς τουλάχιστον αρέσουν λίγο πολύ τα βρωμόλογα στον τομέα του σεξ. Ακόμη κι αν δεν το παραδεχόμαστε, όταν τα ακούμε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, αντί να παρεξηγήσουμε τον παρτενέρ μας, μας ανεβάζουν περισσότερο τη λίμπιντο.

Κι ενώ λοιπόν είσαι μ’ έναν πολύ σέξι τύπο και το one night stand σας εξελίσσεται με ιδανικούς ρυθμούς, ξαφνικά ανοίγει το στόμα του και καταστρέφει όλη την ατμόσφαιρα. Πέρα από τις άναρθρες κραυγές που θυμίζουν το λιγότερο χιμπατζή όταν αυνανίζεται, οι επικές ατάκες τύπου «Θέλει το νινάκι σου να παίξει με το πουλάκι μου;» πάνε κι έρχονται. Πλέον έχεις ξεχάσει το γεγονός πως κάνετε σεξ κι απλά συγκεντρώνεσαι σε αυτά που λέει. Αφού τελειώσετε, είσαι απλά περήφανη για τον εαυτό σου που κατάφερες να κρατηθείς και να μην πεθάνεις στα γέλια ή να του πεις να σκάσει επιτέλους!

2, Με εκείνον που υπήρξε το κόλλημα μιας γνωστής ή μιας φίλης σου.

Το συγκεκριμένο είδος one night stand είναι από αυτά που δεν πρόκειται να ομολογήσεις ποτέ και σε κανέναν. Το ξέρετε μόνο εσείς οι δύο, εκτός κι αν εκείνος αποφασίσει να το εξελίξει σε πρώτο θέμα. Σίγουρα ούτε σε εσένα θα άρεσε να μάθεις πως κάποια γνωστή ή φίλη σου «παραγνωρίστηκε» με κάποιο από τα παλιά σου κολλήματα.

Ωστόσο, δεν μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό εκείνη την στιγμή εκτός από το να ενδώσεις. Δεν σκεφτόσουν καν λογικά. Ήταν τέτοια η χημεία και η έλξη μεταξύ σας, τόσα έντονα τα συναισθήματα που υπερτερούσαν της λογικής. Κρίμα όμως που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ίσως σε μία άλλη ζωή…3. Με εκείνον που ήταν τρελά τσιμπημένος μαζί σου, αλλά εσύ δεν…

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι στη ζωή σου που κάποιος άντρας σε πολιορκεί μέρα νύχτα και δεν έχει μάτια για καμία άλλη παρά μόνο για σένα. Από την άλλη όμως, εσύ δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα, αλλά δεν σταματάς να έχεις κι επαφές μαζί του. Είναι ο τύπος που μπορείς να φλερτάρεις οποιαδήποτε στιγμή και να τον κάνεις «θύμα» των σεξουαλικών σου ορέξεων, χωρίς να φέρνει την παραμικρή αντίσταση. Ξέρεις ότι είναι αθεράπευτα κολλημένος μαζί σου, αλλά εσύ δεν τον βλέπεις έτσι. Μπορεί μερκές φορές να παρασύρεσαι και να τον προκαλείς με τα λόγια σου, όμως ποτέ δεν έχεις επιτρέψει να συμβεί κάτι παραπάνω γιατί ξέρεις ότι η κατάληξη δεν θα είναι και η καλύτερη γι΄αυτόν και τα αισθήματα του.

Έλα όμως που σαν άνθρωπος είχες κι εσύ μία αδύναμη στιγμή κι υπέκυψες ένα βράδυ που συναντηθήκατε έξω. Όταν συνειδητοποιήσες το λάθος σου, θύμωσες με τον εαυτό σου κι είτε κατά τη διάρκεια του σεξ είτε στο τέλος του ξεκαθάρισες πως ό,τι έγινε, έγινε κι αυτό ήταν όλο. Όποτε σε πετυχαίνει κάπου από τότε, γυρίζει την πλάτη του και σε αποφεύγει. Θα το έχεις τύψεις για καιρό ακόμα…

4. Με εκείνον που κατά κάποιον τρόπο είχες φάει μεγάλο κόλλημα μαζί του.

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισες αυτόν τον τύπο, δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του και να τον βγάλεις από το μυαλό σου. Κι όσο οι μέρες περνούσαν, οι διαθέσεις σου γίνονταν όλο και πιο άγριες. Βέβαια, υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάθε φορά που τον έβλεπες αναθεμάτιζες την τύχη σου που δεν τον έχει ρίξει ακόμα στα …πόδια σου.

Να που ήρθε εκείνο το βράδυ όμως και συνέβη αυτό που τόσο καιρό ονειρευόσουν. Βγήκατε για ποτό, αρχίσατε να φιλιέστε και πριν καν το καταλάβεις βρεθήκατε στο ίδιο κρεβάτι. Ένιωθες ότι πετάς στα σύννεφα! Βέβαια, στο όνειρο σου αποκοίμηθηκε δίπλα σου, ξυπνήσατε και φάγατα μαζί πρωινό και μέχρι το βράδυ σου είχε στείλει πως θέλει να είστε μαζί. Στην πραγματικότητα, φρίκαρε και δεν σου ξαναέστειλε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζεις να πιστεύεις πως αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσει το λάθος του και θα καταλήξετε μαζί.

5. Με εκείνον που τα προσόντα του ήταν …σκέτη απογοήτευση.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά σε αυτές τις περιπτώσεις. Ποτέ δεν κατάλαβες γιατί στράβωσε έτσι η φάση και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Όλα τα σημάδια σε έκαναν να πιστεύεις το αντίθετο. Ψηλός, γεροδεμένος, γοητευτικός και με παρελθόν γεμάτο από θηλυκές παρουσίες. «Θα έχει ικανοποιητικά προσόντα, δεν μπορεί!» σκεφτόσουν μέχρι που αποδείχθηκε το αντίθετο. Έφτασες στην πηγή κι έπρεπε να βγάλεις μεγεθυντικό φακό για να βρεις το …νερό, το οποίο τελικά δεν έσβησε τη δίψα σου. Σκέφτηκες μέχρι και την πιο ηλίθια δικαιολογία μήπως και πείσεις τον εαυτό σου, ότι μπορεί να φαίνεται έτσι μικρό λόγω του μυώδους σώματος του, αλλά θα ‘θελες….6. Με εκείνον που δεν ήταν και πολύ περιποιημένος.

Είναι μερικές φορές που το ατημέλητο look σε έναν άντρα σε ελκύει τόσο πολύ που δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Κάθε σημείο πάνω σε αυτόν τον τύπο φώναζε από μακριά πως τα πράγματα μαζί του στο κρεβάτι γίνονται πολύ καυτά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι που ανακάλυψες πως το χαρακτηριστικό «ατημέλητος» ισχύει και για άλλα μέρη του σώματος του, πέρα από την εμφάνιση του (βλ. μασχάλες). Δεν ήθελες σε καμία περίπτωση να κατέβεις προς τα κάτω γιατί δεν ήξερες τι μπορεί να συναντήσεις. Και σαν να μην έφτανε ότι κρατούσες την αναπνοή σου καθ’ όλη τη διάρκεια, κόντεψες να πάθεις ασφυξία όταν προσπάθησε να σε αγκαλιάσει στη συνέχεια. Τη στιγμή που έφυγε, μάζεψες τα σεντόνια, τα έκαψες και σκόρπισες τις στάχτες από την ταράτσα…

7. Με εκείνον που δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ.

Αυτό δεν ήταν απλό σεξ της μιας βράδιας. Ήταν …σχέση της μιας βραδιάς! Μπορεί να μην γνωριζόσασταν πολύ καλά, όμως ήταν λες και υπήρξατε σύντροφοι και σε κάποια προηγούμενη ζωή ή σε ένα παράλληλο σύμπαν. Γνώριζε ποια είναι τα κουμπιά σου, ήξερε τι ήθελες, πότε το ήθελες, πως το ήθελες. Απορούσες πού ήταν τόσο καιρό κρυμμένος αυτός ο άντρας. Και δε σταμάτησες να αναρωτιέσαι ποτέ, πώς βρήκε το κουράγιο να μην σου στείλει ποτέ ξανά…

Πηγή: y-olo