Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλει να κάνει τρίο μαζί σου

Τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλει να κάνει τρίο μαζί σου

Το τρίο είναι η απόλυτη φαντασίωση για έναν άντρα. Το πρόβλημα ωστόσο με αυτό, δεν είναι μόνο το πως να πείσεις τη σύντροφο σου να συμμετάσχει αλλά, κυρίως, το πως θα γνωρίζεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να το προτείνεις. Γιατί η αλήθεια είναι, πως οι περισσότερες γυναίκες δεν το βλέπουν όπως εσύ: ως μια σεξουαλική εμπειρία με τεχνικές που εγγυώνται την απόλαυση και για τους τρεις. Τα σημάδια όμως μιλάνε από μόνα τους. Αν μία γυναίκα είναι πραγματικά έτοιμη -και εσύ φροντίσεις να δώσεις το κατάλληλο σπρώξιμο- τότε όλα είναι δυνατά. Απλά μάθε να διαβάζεις το πότε είναι έτοιμη για ν’ ακούσει την πρόταση.

Όταν είναι ανοιχτή στο να δοκιμάσει νέα πράγματα

Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψεις -εσύ προσωπικά- για να συμβεί. Είτε αυτό είναι να φέρεις σεξουαλικά βοηθήματα στο κρεβάτι, είτε να την πείσεις ξεκινήσετε να κάνετε σεξ στους πιο ευφάνταστουςδημόσιους χώρους. Τα νέα πράγματα θα τη βοηθήσουν να δει το τρίο σαν άλλη μία σεξουαλική πρόκληση. Μικρά βήματα λοιπόν κάθε φορά.

Όταν βάλει τη φαντασία της να δουλέψει

Άφησε την ελεύθερη να φανταστεί το σκηνικό. Πώς θα ήθελε να είναι το τρίο; Σε ποια τοποθεσία και με ποια παρτενέρ; Όσο περισσότερο το συζητήσετε, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε μία κοινή οδό για να το κάνετε πραγματικότητα. Έχε πάντως στο νου σου πως αν δεν είναι διατεθειμένη να μοιραστεί πιπεράτες λεπτομέρειες μαζί σου, σημαίνει πως δεν είναι έτοιμη.

Όταν είναι πρόθυμη να δει πορνό

Τα πορνό βοηθούν σε μεγάλο βαθμό να ξεπεραστούν τα ταμπού. Αν μάλιστα τα περισσότερα από αυτά είναι homemade -που δείχνει ότι δεν είναι στημένο από κάποια μεγάλη εταιρία παραγωγής- ίσως συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι το τρίο είναι κάτι το φυσιολογικό για κάποια ζευγάρια.

Όταν είναι ενεργή σεξουαλικά

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Αν έχεις μπλέξει με γυναικά συντηρητική που μετά βίας θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα στο σεξ και αντιμετωπίζει οτιδήποτε καινούργιο με βαρεμάρα, οι πιθανότητες σου να κάνεις τρίο μαζί της είναι όσες και να βγει η Ελλάδα από το μνημόνιο αύριο το πρωί. Μην τα βάλεις μαζί της ωστόσο. Κάποια πράγματα -ειδικά στο σεξ- δεν είναι για όλους τους ανθρώπους.

Όταν έχει αυτοπεποίθηση

Εδώ που τα λέμε, όταν ένας από τους δύο δεν έχει αυτοπεποίθηση, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρει στο τρίο, αλλά γενικά στο σεξ. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, πρόκειται να φέρεις ένα έξτρα άτομο στο κρεβάτι σου. Μία κοινή σας φίλη το πιο πιθανό. Το ζητούμενο δεν είναι να αρχίσει να σκέφτεται για το αν θα δείχνει κατώτερη μπροστά της. Το καλό σεξ θέλει ελευθερία. Στόχος είναι να περάσετε όλοι καλά και όχι να διαγωνιστείτε για το ποιος είναι ή δείχνει καλύτερος. Αυτό φρόντισε να της το ξεκαθαρίσεις.

Όταν της αρέσουν οι γυναίκες

Και δεν εννοούμε απαραίτητα να είναι bisexual, αλλά να αποδέχεται το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ όμορφες γυναίκες εκεί έξω, που θα κάνουν την εμπειρία στο κρεβάτι καλύτερη. Καμιά προσπάθεια για τρίο δεν πρόκειται να δουλέψει, αν η σύντροφος σου είναι από εκείνες που βλέπουν τις γυναίκες ανταγωνιστικά. Πείσε την λοιπόν ότι οι εμπειρίες του καθενός θα βοηθήσουν την πράξη να γίνει ακόμη ωραιότερη.

Όταν το σκέφτεται κι εκείνη

Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν ήδη σκεφτεί το τρίο μαζί σου; Το ότι δεν σου το λένε, είναι επειδή δεν τους εμπνέεις σιγουριά. Αν εσύ μπορεί μηχανικά να λειτουργήσεις με κάθε γυναίκα που θα έρθει στο πλάι σας (ή σχεδόν με κάθε γυναίκα), δεν συμβαίνει το ίδιο στη δική της περίπτωση: πρέπει να τη συμπαθεί, να τη γνωρίζει και να μην είναι περισσότερο όμορφη από την ίδια. Αν όλα τα παραπάνω «κάτσουν» σωστά, οι πιθανότητες να συμφωνήσει είναι αρκετά ευνοϊκές.

 

 

 

 

 

Πηγή: gr.askmen.com