Κυρίες μου, ήρθε η ώρα να ξεχάσετε μια για πάντα τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα ραντεβού. Πολλές φορές θα έχεις παρατηρήσει ότι ένα ραντεβού με τις καλύτερες προοπτικές και στη συνέχεια εκείνος γίνεται καπνός. Έχεις αναρωτηθεί ότι πολλές φορές μπορεί να φταις και εσύ σε αυτή του τη συμπεριφορά;

1. Προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι

Φυσικά και πρέπει να παρουσιάσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου αλλά μήπως έχασες κάπου στην πορεία τον ίδιο σου τον εαυτό; Μην χάνεις την αυθεντικότητα σου για κανέναν προκειμένου να ταιριάξεις μαζί του. Αν εκείνος αγαπάει την ιστιοπλοΐα, ενώ εσύ δεν έχεις ιδέα ζήτησε του απλώς να σου μάθει και μη πεις ότι έκανες μικρή και τώρα έχεις ξεχάσει. Θα το εκτιμήσει περισσότερο.

2. Δεν έχεις καθόλου ρεαλιστικές προσδοκίες

Θέλεις να δουλεύει αρκετά ώστε να μην είναι τεμπέλης αλλά να σου αφιερώνει και αρκετό χρόνο μέσα στην ημέρα. Θέλεις να είναι πάρα πολύ όμορφος αλλά να μην τον κοιτάνε και οι άλλες. Θέλεις να έχει πολλά λεφτά αλλά τα λεφτά δεν φέρνουν και την ευτυχία. Τελικά, έχεις αποφασίσει τι πραγματικά θέλεις; Θα πρέπει να χαμηλώσεις τον πήχη διαφορετικά θα δυσκολευτείς πολύ να ξανακάνεις σχέση.

3. Χρειάζεται πολλή προσοχή το επόμενο ραντεβού

Όταν το ραντεβού είναι καλό είναι πολύ φυσιολογικό να επιδιώξεις και άλλο ένα και μάλιστα αρκετά σύντομα. Μην αφήσεις όμως τη ζωή σου για να επικεντρωθείς στο νέο σου ενδιαφέρον. Και μη περιμένεις και εκείνος να κάνει το ίδιο. Άφησε τον να πράξει όπως εκείνος θέλει και μη περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο.

4. Αποκαλύπτεις πολλά για τις προηγούμενες σχέσεις σου

Όλες έχουμε πληγωθεί, είναι κομμάτι της ζωής. Τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτή τη ζωή, ειδικά στις σχέσεις. Όπως έχει πει και ο Tom Cruise «Αν δεν ήταν κακή, δεν θα είχε τελειώσει». Δεν είναι ανάγκη όμως ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου και τον προορίζεις για την επόμενη σχέση σου να μάθει όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα φαντάσματα των πρώην σου. Έτσι δεν είναι;