Τρίτη , 31 Ιανουάριος 2023
Τεστ: Υπολογίστε τους έμμεσους ερωτικούς σας συντρόφους

Τεστ: Υπολογίστε τους έμμεσους ερωτικούς σας συντρόφους

Αρκετά ζευγάρια συνηθίζουν, είτε στην αρχή της σχέσης τους είτε αργότερα, να κάνουν την αμήχανη συζήτηση που αφορά στο… αμαρτωλό ερωτικό τους παρελθόν.

Οι ειδικοί όμως προειδοποιούν ότι δεν έχει σημασία μόνο με πόσους ερωτικούς συντρόφους είχατε άμεση ερωτική επαφή, αλλά είναι σημαντικό να υπολογίζετε και σε πόσους ερωτικούς συντρόφους έχετε έμμεσα «εκτεθεί».

Πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση έδειξε ότι ο μέσος Βρετανός αλλάζει στη ζωή του 9 ερωτικούς συντρόφους. Εάν όμως οι επαφές με αυτούς τους συντρόφους έγιναν χωρίς προφυλάξεις, οι έμμεσες ερωτικές επαφές μπορεί να φτάνουν σχεδόν τα 4 εκατομμύρια!

Με βάση τη θεωρία των Έξι Βαθμών Διαχωρισμού (Six Degrees of Separation), μια απλή εφαρμογή υπολογίζει τον αριθμό των έμμεσων σεξουαλικών επαφών σύμφωνα με τον αριθμό των προηγούμενων σεξουαλικών συντρόφων ενός ατόμου αλλά και την ηλικία κάθε σεξουαλικού συντρόφου.

Η εφαρμογή υπολογίζει τους προηγούμενους ερωτικούς συντρόφους κάθε δικού σας ερωτικού συντρόφου, τους ερωτικούς συντρόφους αυτών των ερωτικών συντρόφων κ.ο.κ. σε έξι επίπεδα.

Να σημειωθεί πως λαμβάνονται υπ’ όψιν οι σεξουαλικές επαφές άνευ προφύλαξης και στόχος της εφαρμογής είναι να υπογραμμίσει τους κινδύνους εξάπλωσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και τη σημασία της τακτικής προληπτικής εξέτασης για διάφορα ΣΜΝ. Βέβαια, ακόμη και με τη χρήση προφυλακτικού, υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης λοιμώξεων όπως ο έρπης και τα κονδυλώματα με την άμεση δερματική επαφή.

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να μεταβείτε στην εφαρμογή.

sex degrees

 

 

 

Πηγή: onmed.gr