Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η τεχνική της αποπλάνησης 5 κόλπα που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί

Η τεχνική της αποπλάνησης: 5 κόλπα που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί

Είκοσι οκτώ τοις εκατό των γυναικών και το 48% των ανδρών δηλώνουν ότι ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που έγινε με τη συμμετοχή πάνω από 80.000 εθελοντών στις ΗΠΑ.

Πράγμα που σημαίνει ότι το 72% των γυναικών και το 52% των ανδρών μπορεί και να πειστούν και να «δαγκώσουν τη λαμαρίνα».  Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει το μαγικό φίλτρο που θα ρίξει τον εκλεκτό της καρδιάς σας στα δίκτυα σας ωστόσο υπάρχουν κάποια κόλπα που σύμφωνα με την επιστήμη μπορεί να βοηθήσουν την κατάσταση.

Η ειδικός σε θέματα σχέσεων Tracey Cox αποκαλύπτει τις καλύτερες συμβουλές για να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί. Βέβαια δεν υπάρχει πάντα συγκεκριμένο πλάνο, παρά μόνο safe κινήσεις που σε κάνουν να πλησιάσεις πιο κοντά στον στόχο σου.

  • Μην το παίζεις δύσκολη στην αρχή

Η τακτική «δεν θα βγω μαζί του, για να του λείψω περισσότερο» στην αρχή δεν πιάνει. Ίσα ίσα όσο περισσότερο αφιερώνεις χρόνο σε κάποιον, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να σε συμπαθήσει (πολύ). Έτσι στην αρχή μην είσαι κρύα και πάντα απασχολημένη. Κάνε τις κινήσεις σου για να βρεθείτε και δείξε πως ενδιαφέρεσαι. Πείστον δηλαδή πως τον έχεις κερδίσει και αφού το πετύχεις… τότε άρχισε να είσαι -όλως τυχαίως- απασχολημένη.

  • Παίξτο δύσκολη στη συνέχεια

Μόλις καταλάβεις πως γίνεσαι μέρος της καθημερινότητάς του και ενδιαφέρεται για σένα, τότε άρχισε να τον βλέπεις λίγο λιγότερο. Μην εξαφανιστείς, αλλά δώσε του χρόνο να εκτιμήσει την απουσία σου, όσο δεν έχει την παρουσία σου. Έτσι και θα καταλάβεις αν σε θέλει στη ζωή του και θα του δημιουργήσεις μία κατάσταση σύγχυσης.

  • Μην κάνεις ωραία πράγματα για εκείνον, άσε αυτόν να πράξει πρώτος

Δεν είναι κακό να του ζητάς μικρές χάρες ή να τον αφήνεις να σε κακομαθαίνει στην αρχή. Παρ΄ όλο που αν σου αρέσει και σένα πολύ, είσαι διατεθειμένη να κάνεις διάφορα πράγματα για εκείνον, προτίμησε να είσαι συγκρατημένη.

  • Κοίταξε τον μόνο στα μάτια

Σύμφωνα με έρευνα του Harvard οι ερωτευμένοι κοιτάζονται 75% περισσότερο όταν μιλάνε μεταξύ τους, απ΄ότι με κάποιον άλλον και μάλιστα «δυσκολεύονται» να κοιτάξουν κάποιον άλλον που βρίσκεται στην συζήτηση. Με λίγα λόγια… δεν έχουν μάτια γι΄αλλον. Στις φιλικές συζητήσεις οι άνθρωποι κοιτούν ο ένας τον άλλον περίπου 30-60%. Έτσι αν θέλεις να δείξεις πως νιώθεις για εκείνον, χωρίς να μιλήσεις… απλά κοίτα τον (χωρίς όμως γουρλωμένα μάτια).

  • Κάνε τις κόρες των ματιών σου να φαίνονται μεγαλύτερες

Παράξενο, αλλά αποτελεσματικό. Αν ψάχνεις το βλέμμα που σε κάνει να φαίνεσαι πιο σέξι και θελτική, τότε η λύση δεν είναι ούτε στο μακιγιάζ, ούτε στο σηκωμένο φρύδι, αλλά στις μεγάλες κόρες.

Έτσι, όταν οι κόρες των ματιών σου φαίνεται μεγαλύτερη, το βλέμμα του άλλου δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα μάτια σου. Πως να το καταφέρεις αυτό;

Προτίμησε τα πρώτα ραντεβού να είναι σε μέρη με χαμηλό φωτισμό, όπως ένα ρομαντικό restaurant. Ωστόσο οι επιστήμονες επισημαίνουν πως όταν κάποιον τον θέλεις πάρα πολύ (σεξουαλικά), οι κόρες των ματιών σου αυτόματα μεγαλώνουν, ειδικά στα πρώτα ραντεβού που ανακαλύπτει ο ένας τον άλλον.

πηγή: bovary.gr