Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023
Θέλει σχέση ή όχι; 4 σημάδια επιτέλους το αποκαλύπτουν

Θέλει σχέση ή όχι; 4 σημάδια επιτέλους το αποκαλύπτουν

Από τότε που το casual sex μπήκε στο μενού των σχέσεων οι μόνιμες σχέσεις πήραν την κάτω βόλτα και πολλές γυναίκες (ναι, είμαστε συναισθηματικές) αναρωτιούνται αν το ταίρι τους (πες με και friend with benefits) θα κάνει ποτέ την πρόταση για δεσμό. Μην ρωτήσεις εκείνον διάβασε τα σημάδια που αποκαλύπτουν αν θέλει να σε κάνει το κορίτσι σου.

1. Δεν σε πιέζει για σεξ: Ας είμαστε ειλικρινείς: Ποιος άντρας εκεί που είστε πάνω στα…μέλια και που πάει να σας αφαιρέσει τα ρουχαλάκια για να προχωρήσετε στο παρασύνθημα, αν ακούσει τη φράση, δεν είμαι έτοιμη, θα κάνει πίσω και θα δείξει κατανόηση; Ελάχιστοι ή αυτοί που δεν θέλουν μόνο το σεξ σου. Ακόμα καλύτερα δε, αν λίγο πριν γίνει το μοιραίο, το κόψει εκείνος γιατί κατάλαβε μόνος του ότι θέλεις και αλλο χρόνο.

2. Τον βλέπεις και στο φως της μέρας: Ένα πολύ σημαντικό δείγμα στο οποίο συνηθίζουμε να μη δίνουμε και πολλή σημασία. Η νύχτα είναι πλανεύτρα, αυτό το ξέρετε, δεν περιμένατε εμάς. Τα μεγαλύτερα λάθη, οι μεγαλύτερες αμαρτίες και τα καλύτερα sex, αν μας ρωτάτε, γίνονται μετά τη δύση του ηλίου! Αλλά… Πώς περιμένετε να ευδοκιμήσει η σχέση με έναν άνθρωπο τον οποίο βλέπετε αποκλειστικά και μόνο νύχτα, και συνήθως υπό την επήρρεια αλκοόλ; Πείτε ότι θέλετε να δείτε και το γούστο του στα γυαλιά ηλίου!; Εν ολίγοις, αν εκείνος επιδιώκει να σας βλέπει και μέρα, και ακόμα καλύτερα σε κάποιο διάλειμμα από τη δουλειά, ή ακόμα και όταν είναι πιεσμένος και τρέχει, είναι ένα πολύ θετικό σημάδι και καλά θα κάνετε να μην το αγνοήσετε!

3. Μιλάτε στο τηλέφωνο: Δεν θέλει να σας δει, δεν έχει χρόνο, είναι στη δουλειά ή λείπει εκτός πόλης. Κι όμως, τηλέφωνο θα σας πάρει μόνο και μόνο για να ακούσει τη φωνή σας ή να δει τι κάνετε. Ξέρει πολύ καλά ότι το να κάνετε sex και μάλιστα άμεσα είναι αδύνατον, αλλά δεν τον ενδιαφέρει και πολύ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό η επικοινωνία σας να ξεφεύγει από τα αυστηρά πλαίσια του booty call, γιατί πολύ απλά έτσι γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Και το γεγονός ότι κάνει και εκείνος κινήσεις είναι πολύ μα πάρα πολύ θετικό! Στο χέρι σας είναι να το χειριστείτε σωστά!

4. Κάθε συνάντηση δε σημαίνει σπίτι του ή σπίτι σου: Και μην νομίζετε ότι και για ποτό να βγείτε αν εκείνος δεν θέλει να σας δει σοβαρά δεν μπορεί να σας στριμώξει στις τουαλέτες ή κάπου αλλού τελοσπάντων, κι εσείς φυσικά να πείτε ναι! Το θέμα εδώ δεν είναι αν υπάρχει σεξουαλική έλξη, που αυτή είναι μάλλον δεδομένη, αλλά να του αρκεί να σας δει, να σας μιλήσει άντε να σας δώσει και κανά φιλάκι. Με λίγα λόγια, αν είναι ικανοποιημένος από μία βραδιά μαζί σας η οποία δεν θα περιλαμβάνει το σπίτι του και στη συνέχεια τα γνωστά τότε ετοιμάσου για το επόμενο βήμα στη σχέση!
Πηγή: queen.gr