Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Θέλεις να κάνετε σεξ και ντρέπεσαι να το πεις; Υπάρχουν οι σωστοί τρόποι να το ζητήσεις!

Θέλεις να κάνετε σεξ και ντρέπεσαι να το πεις; Υπάρχουν οι σωστοί τρόποι να το ζητήσεις!

Έχεις σίγουρα ακούσει τα οφέλη που χαρίζει το σεξ στην υγεία σου. Μερικές φορές το σεξ όταν δεν είναι πολύπλοκο και δεν υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις τότε είναι μια απολαυστική διαδικασία για εσένα και για εκείνον! Η επόμενη σκέψη λοιπόν είναι πώς το ζητάς χωρίς να πεις πολλά και χωρίς να δείξεις ξεκάθαρα τις προθέσεις σου! Αυτοί οι 4 τρόποι είναι οι καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι!

Τα γραπτά μένουν!
Μερικές φορές ένα “σε θέλω τώρα” αρκεί για να σου δώσει αυτό που θες χωρίς να πεις πολλά. Το να του γράψεις σε ένα μήνυμα την επιθυμία σου είναι απλό, καθόλου αμήχανο. Στείλε του από το πρωί λοιπόν ένα μήνυμα ή ένα mail το οποίο να φανερώνει την ερωτική σου διάθεση προς τα εκείνον και το γεγονός πως το θες όσο πιο άμεσα γίνεται. “Ανυπομονώ για το πότε θα έρθεις ξανά σπίτι μο” ή και το “είμαι στα γραφείο, αλλά σκέφτομαι το σεξ μας” είναι κάποιες προτάσεις που του στέλνουν το μήνυμα άμεσα ενώ παράλληλα του αφήνουν όλο το χώρο για να κάνει εκείνος την πρότασή του.

Βρες έναν κώδικα για να τον ενημερώνεις πότε έχεις διάθεση
Ανακάλυψε μια λέξη ή μια φράση που για εσάς τους δύο θα είναι ο μυστικός κώδικας για κάλεσμα για σεξ. “Πραγματικά έχω πονοκέφαλο”, “μπορείς να με βοηθήσεις με το καθάρισμα στο σπίτι;”. Αυτά κρύβουν παιχνιδιάρικη διάθεση, είναι έξυπνα και είναι ο απόλυτα προσωπικός σας τρόπος ερωτικής επικοινωνίας.

Δείξε το
Αν ο προφορικός λόγος δεν είναι το δυνατό σου σημείο η γλώσσα του σώματος είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσεις τις ερωτικές σου διαθέσεις. Φίλησέ τον στον λαιμό, πάρε τον αγκαλιά όταν κάθεστε κοντά ή πιάσε τον σε σημεία που ξυπνάνε τη σεξουαλική του διάθεση. Στο πόδι, στο μπράτσο ή στο πρόσωπο. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού είναι αυτό που θα σου δώσει πόντους. Όσο πιο απροσδόκητα τον πλησιάσεις τόσο πιο καλό το αυθόρμητο σεξ που θα ακολουθήσει.

Στείλε μια φωτογραφία σου
Δεν αναφερόμαστε σε πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Μιλάμε για φωτογραφίες που θα είσαι ωραία και σέξι από κάποια έξοδό σου με τα κορίτσια ή με το μαγιό σου από κάποια παραλία που κάνεις μπάνιο. Ο άντρας διεγείρεται από αυτό που βλέπει και αν του δώσεις κάτι όμορφο θα είναι δύσκολο να μην σε σκεφτεί ερωτικά και να μην ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμά σου.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr