Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Θέλεις το σεξ σας να κρατήσει περισσότερο; 5 τρόποι να τον… καθυστερήσεις

Θέλεις το σεξ σας να κρατήσει περισσότερο; 5 τρόποι να τον… καθυστερήσεις

Αν και η ταχύτητα θεωρείται προσόν για τα περισσότερα πεδία της ζωής μας όταν εισερχόμαστε στην κρεβατοκάμαρα η λέξη και μόνο δεν εντυπωσιάζει καμία! Αν μέσα στην εμπειρία της σεξουαλικής σου ζωής συγκαταλέγεται και η συνεύρεσή σου με κάποιο αγόρι που ολοκλήρωνε πολύ νωρίς θα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι και για τους δύο. Δυστυχώς είναι και αρκετά συχνό σύμφωνα με αμερικανική έρευνα. Ανάμεσα σε αυτά τα νέα υπάρχουν και κάποιοι τρόποι που μπορείς να δείξεις στον καλό σου για να τον καθυστερήσεις αρκετά μέχρι να φτάσεις και εσύ τη γραμμή τερματισμού.

Πρότεινε να του να ξεκινήσει μόνος του
Αυτή η λύση θα σου ακουστεί περίεργη, αλλά έχει αποτελέσματα. Πριν συναντηθείς με τον σύντροφό σου πες του πόσο σέξι θα ήταν να ολοκληρώσει μόνος του! Γιατί θα πρέπει να το κάνει; Γιατί οι ειδικοί υποστηρίζουν πως όχι μόνο θα τον βάλει σε ερωτική διάθεση, αλλά αν εκσπερματίσει λίγο πριν σε δει αυτό θα βοηθήσει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια όταν σε δει. Απλά σιγουρέψου ότι δεν θα το κάνει μερικά λεπτά πριν σε δει γιατί μετά θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να σε επιθυμήσει.

Άφησέ τον να σε κοιτάει
Κάθε φορά πριν τη συνεύρεση κάνε την αυτοϊκανοποίηση μέρος του παιχνιδιού. Πες του ότι θέλεις να σε κοιτάει όσο εσύ ασχολείσαι με το σώμα σου. Αυτό θα σας βοηθήσει γιατί εσύ θα έρθεις πιο κοντά στον οργασμό και έτσι θα σας έχετε τον ίδιο χρόνο για να ολοκληρώσετε και οι δύο.

Πάρε τον έλεγχο
Οι περισσότεροι άντρες δεν αναζητούν ιατρική βοήθεια σε ότι αφορά το συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Ίσως να ντρέπονται ίσως να αισθάνονται ανασφάλεια να το συζητήσουν. Για αυτό οι ειδικοί προτείνουν στις γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες. Ξεκίνησε προτείνοντας του στάσεις που σου δίνουν εσένα τον έλεγχο των κινήσεων. Μείωσε τη ταχύτητα όταν ξέρεις ότι κοντεύει να τελειώσει. Ακόμη μπορείς να βρεις προφυλακτικά που καθυστερούν την εκσπερμάτιση και ενημερώσου από τον γιατρό σου αν υπάρχουν σκευάσματα που μπορούν να καθυστερήσουν την πράξη. Με αυτές τις κινήσεις θα του δείξεις ότι τον υποστηρίζεις και θες να τον βοηθήσεις, αρκεί να μην δείχνεις αγχωμένη.

Κάντε ένα διάλειμμα
Όταν κάνετε σεξ και θες να κρατήσει περισσότερο ζήτησέ του να κάνει διάλειμμα. Όταν σταματά και ξεκινά του επιτρέπει να ηρεμήσει λίγο και να κερδίσει χρόνο. Πες του ότι θες να πειραματιστείς με τη τέχνη του “τραβιέμαι”. Επωφεληθείτε από τον χρόνο για να φιληθείτε ή να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον.

Μάθε του τις ασκήσεις Kegel
Το ξέρεις ότι οι ασκήσεις Kegel σε βοηθάνε σε πιο δυνατούς οργασμούς σύμφωνα με τους ερευνητές μπορούν να βοηθήσουν και τους άντρες. Μάθε του πώς να κάνει την αντρική εκδοχή των ασκήσεων Kegel για να μπορεί να ελέγχει τη στύση του.

Πηγή: queen.gr