Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τι χρειάζεται να κάνεις για να γίνεις ακαταμάχητη στα μάτια του

Τι χρειάζεται να κάνεις για να γίνεις ακαταμάχητη στα μάτια του

Αυτοί είναι οι τρόποι για να είσαι σέξι και δυναμική στα μάτια του…

Να τον κοιτάς στα μάτια
Το να μάθεις να είσαι σέξι δεν πρέπει να σε σπρώξει σε τακτικές που θα χάσεις την αξιοπρέπειά σου. Για αυτό το να μάθεις να παίζεις το αθώο παιχνίδι με τα βλέμματα είναι ένας υπέροχος τρόπος να δείχνεις σέξι και δυναμική παράλληλα. Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις σε κάποιον προσπάθησε να κρατήσεις δυνατή οπτική επαφή όταν μιλάς. Αυτή η κίνηση είναι πολύ γοητευτική για τους άντρες.

Να είσαι σέξι, αλλά όχι υπερβολικά
Πολλές γυναίκες θεωρούν πως ο τρόπος για να είναι σέξι είναι να φορέσουν το πιο αποκαλυπτικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους. Και μπορεί όντως το σέξι ντύσιμο να σου φέρει θαυμαστές, αλλά μάλλον θα σε προσεγγίσουν με τα λάθος κίνητρα. Και τα λάθος κίνητρα είναι το one night stand όταν εσύ θες σχέση. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να φοράς ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα σου, αλλά πάντα με κριτήριο τηνκομψότητας και την αισθητική.

Μη ξεχνάς να τον αγγίζεις
Δεν είναι μυστικό να πούμε πως η εμφάνισή σου είναι σημαντικό κριτήριο για τους άντρες. Όμως εκτός από τα εξωτερικά σου χαρίσματα πολύ σημαντικό είναι και το άγγιγμά σου. Πρόσεχε όμως! Δεν σε παροτρύνουμε να τον αγγίζεις με ΚΑΘΕ ευκαιρία.

Σέξι είναι να τον αγγίζεις πού και πού και οι καλύτερες στιγμές είναι:
• Όταν τους εξηγείς κάτι
• Όταν του λες γεια
• Όταν του λες αντίο
• Όταν λέει κάτι αστείο Και όταν τον αγγίζεις τα καλύτερα σημεία είναι τα χέρια και η πλάτη του.

Μάθε πως θα χτίζεις τη σεξουαλική ένταση
Ο πιο απλός τρόπος να τον προκαλέσεις σεξουαλικά είναι με να περνάτε καλά. Σε μια σχέση ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να του δείξεις πόσο συμβατοί είστε είναι να περνάτε καλά. Να κάνετε μαζί δραστηριότητες και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί. Οι καλύτεροι σύντροφοι είναι και εραστές και φίλοι.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr