Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Τι περνάει από το μυαλό του την πρώτη φορά που κοιμάστε μαζί;

Τι περνάει από το μυαλό του την πρώτη φορά που κοιμάστε μαζί;

Η πρώτη φορά που δύο άνθρωποι κοιμούνται μαζί συνοδεύεται με μπόλικο άγχος. Είτε λοιπόν κοιμάστε δίπλα του γυμνή είτε φορώντας γλυκές πιτζαμούλες, αν είναι το πρώτο βράδυ που κοιμάστε μαζί, το σκηνικό είναι για γερά νεύρα.

Εδώ είναι εννέα σκέψεις που περνούν από το μυαλό των περισσότερων αντρών (είναι πιο ανήσυχοι) την πρώτη φορά μου μοιράζονται το κρεβάτι τους με μια γυναίκα για όλη τη νύχτα.

«Γιατί κοιμάται στην πλευρά μου;»

Μήπως είστε κτητικός με την δική σας πλευρά του κρεβατιού; Σύμφωνα με τα μαθηματικά, υπάρχει μια πιθανότητα 50/50 η νέα σας σύντροφος να προτιμά την ίδια πλευρά. Εκτός κι αν της αρέσει να κοιμάται στα πόδια του κρεβατιού, όπως τα κουτάβια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό μπορεί να δημιουργήσει πραγματική ένταση και να κάνει την πλευρά σας να φαίνεται ακόμα πιο σημαντική. Η μόνη λύση είναι να βάλετε σύνορα!

«Έτσι αγκαλιά θα κοιμόμαστε κάθε φορά;»

Η πρώτη φορά που θα κοιμηθείτε με κάποιον αποκαλύπτει κάτι κρίσιμο: πώς πραγματικά κοιμάστε. Ο καθένας από εμάς βολεύεται διαφορετικά. Άλλοι κοιμούνται μπρούμυτα, άλλοι ανάσκελά, κάποιοι απλώνονται και κάποιοι άλλοι ψάχνουν κάτι για να αντικαταστήσουν το αρκουδάκι της παιδικής τους ηλικίας. Έτσι επιλέγουν να κουρνιάζουν στην αγκαλιά του συντρόφου τους όλο το βράδυ. Αυτό όμως μπορεί να το πάρει στραβά ένας άντρας ο οποίος χρειάζεται χώρο στον ύπνο του. Εξηγήστε το με τρόπο πάντα.

«Μήπως στριφογυρίζω υπερβολικά;»

Αυτό το σκέφτονται μόνο οι ανήσυχοι τύποι. Εάν πάντως το κάνετε, μπορεί πραγματικά να εκνευρίσετε μια γυναίκα που θέλει ακινησία για να κοιμηθεί. Αν κλωτσάτε επίσης, οι πιθανότητες να «δέσει» το γλυκό, είναι ελάχιστες!

«Κι αν ροχαλίζω; Ακόμα χειρότερα, κι αν ροχαλίζει;»

Το ροχαλητό είναι ενοχλητικό. Οι άνθρωποι που ροχαλίζουν την πρώτη φορά που κοιμούνται μαζί, συνήθως δεν επιστρέφουν …στο ίδιο κρεβάτι μαζί. Οι άντρες βέβαια δεν θέλουν να χάσουν το σεξ, όταν η παρτενέρ τους είναι ενδιαφέρουσα ούτε όμως και τον ύπνο τους επειδή είναι πολύτιμος. Σε αυτή την περίπτωση συνιστούμε τις ρινικές ταινίες που μπορούν να βοηθήσουν ή ακόμα και να εξαλείψουν το ροχαλητό!

«Κι αν μιλάω στον ύπνο μου;»

Οι άνθρωποι κάνουν περίεργα πράγματα στον ύπνο τους. Μπορεί να αποκαλύψουν αλήθειες που δεν θέλουν ή απλά να μουρμουρίζουν ασυναρτησίες. Να ξέρετε πάντως ότι μερικά λεπτά ομιλίας είναι κάπως χαριτωμένα. Σε κάθε περίπτωση αν το συνηθίζετε να μιλάτε στον ύπνο σας καλό είναι να προετοιμάσετε τη σύντροφό σας εκ των προτέρων.

«Θα ξανακάνουμε άραγε σεξ το πρωί;»

Αν η πρώτη φορά που κάνετε σεξ συμπίπτει με την πρώτη φορά που κοιμάστε μαζί, αυτή είναι η κορυφαία σκέψη όλων των αντρών. Μπορεί μάλιστα να τον κρατήσει ξύπνιο όλη τη νύχτα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια και θα αναρωτιέται μήπως αν δεν το κάνετε και πάλι το επόμενο πρωί, αυτό σημαίνει ότι ήταν κακό το βραδινό σεξ. Αυτές οι σκέψεις θα μπλοκάρουν οποιαδήποτε προσπάθεια ύπνου μέχρι να ανατείλει ο ήλιος. Ω και τότε θα γίνει πιο ζωηρός!

Πηγή: baby.gr