Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σε ένα speed date

Τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σε ένα speed date

Ίσως ή μάλλον σίγουρα το συγκεκριμένο είναι αρκετά ξενόφερτος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον. Από την άλλη στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη αρκετά μαγαζιά όπου οργανώνουν speed date και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Τι πρέπει να κάνεις και τι να μην κάνεις ώστε να πάει καλά το speed date σου και να συνεχιστεί η γνωριμία.

Τι πρέπει να κάνεις

Πες στο πρόσωπο για τις συνήθειες αλλά και τις παραξενιές σου. Απλά ίσως όχι στην πρώτη φράση όπως «Γεια σου, είμαι αρκετά μπερδεμένη, τι γίνεται με εσένα;» Έτσι μόλις έχασες το παιχνίδι. Θα πρέπει να τον κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου και να μην είσαι νευρική η αμήχανη. Επιπλέον κράτα σημειώσεις. Σοβαρά τώρα, νομίζεις ότι είναι εύκολο να θυμηθείς τα στοιχεία από περίπου 15 άτομα που θα περάσουν από μπροστά σου; Δεν υπάρχει περίπτωση. Επιπλέον χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Είναι ένας εύκολος τρόπος να τον κάνεις να νιώσει άνετα και να αποκτήσετε οικειότητα μεταξύ σας.

Τι να μην κάνεις

Ας πούμε για παράδειγμα ότι δεν σου αρέσει ο απέναντι σου. Έχεις ήδη ξενερώσει από το πρώτο λεπτό της ομιλίας και σκέφτεσαι τι χρώμα θα βάψεις τα νύχια σου, τι φαγητό θα μαγειρέψεις κτλ. Ε, λοιπόν, εδώ είσαι λάθος! Θα πρέπει να γνωριστείς μαζί του. Όσο και αν πιστεύεις ότι δεν σου κάνει από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης δώσε λίγο χρόνο παραπάνω και πραγματικά μπορεί να είναι τελικά το άλλο μισό. Ε, ναι γι αυτό μη κλωτσάς τη τύχη σου.

 

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr