Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τι σεξουαλικές συμβουλές θα σας έδιναν οι celebrities με τους μακροβιότερους γάμους;

Τι σεξουαλικές συμβουλές θα σας έδιναν οι celebrities με τους μακροβιότερους γάμους;

Will και Jada Pinkett Smith, Kevin Bacon και Kyra Seidgwick. Οι πρώτοι μετρούν 18 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, και οι δεύτεροι 27 χρόνια γάμου! Πραγματικά, έτη έγγαμου βίου-ρεκόρ, όχι μόνο για τα δεδομένα Χόλιγουντ.

Όπως είναι εύλογο δεν είναι λίγες οι φορές που οι ηθοποιοί έχουν κληθεί να απαντήσουν σε ερωτήσεις για το γάμους τους και το μυστικό της επιτυχίας τους. Η Jada Smith και η Kyra Sedgwick δεν έχουν διστάσει να μοιραστούν ορισμένες πληροφορίες για τη σεξουαλική τους ζωή και το κοινό μάλλον «άκουσε» με προσοχή:

Jada Smith

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της, συμβούλευσε τους αναγνώστες του περιοδικού Redbook να μεταφέρουν την «κρεβατοκάμαρά» τους εκτός οικίας. Συγκεκριμένα δήλωσε ‘’σκεφτείτε εξωτερικούς χώρους που είναι βολικοί, είτε είναι η κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο στο σπίτι της φίλης σας, είτε παρκάρετε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, ή ακόμα αν διαθέτει τα κλειδιά του γραφείου του, μπορείτε να κανονίσετε μια νυχτερινή επίσκεψη’’. Άραγε έχουν διαβάσει τη συνέντευξη της οι φίλοι της Τζέιντα όταν την καλούν στο σπίτι τους;

σεξουαλικές συμβουλές celebrities

Kyra Sedgwick

Η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο Good Housekeeping πως ένα μυστικό για το γάμο της με τον Kevin Bacon είναι πως την κάνει να αισθάνεται σέξι λέγοντας της συνέχεια πόσο καυτή είναι, κι εκείνη θεωρεί απίστευτα σέξι το γεγονός πως ο Μπέικον δεν λέει ψέματα και δενείναι άπιστος. Επιπρόσθετα, τους αρέσει νακυκλοφορούν μέσα στο σπίτι τους γυμνοί.

σεξουαλικές συμβουλές celebrities

Εντάξει, ο Kevin και η Kyra δεν θα φέρνουν σε δύσκολη θέση άλλους οικοδεσπότες, σε αντίθεση με την Jada και τον Will, αλλά δεν ξέρουμε αν εκείνοι δέχονται συχνά καλεσμένους στο δικό τους.

 

 

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr