Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τι θέλουν (επιτέλους) οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Τι θέλουν (επιτέλους) οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Γίνε ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ

Το ξέρω, το ξέρω πως δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τις γυναίκες αλλά τουλάχιστον κάνε μια προσπάθεια.

Σε μια μεταφεμινιστική εποχή το να ξέρει ένας άντρας να φερθεί σε μια γυναίκα είναι δύσκολο και σε καταλαβαίνουμε. Μπορεί να σε τρομάζει ο δυναμικός της ρόλος μέσα στη σχέση ή ακόμη η σεξουαλική της απελευθέρωση να σε κάνει διστακτικό μπροστά της, αλλά το σημαντικό είναι να ξέρεις τους βασικούς κανόνες εντός κρεβατοκάμαρας. Άλλωστε από εκεί ξεκινούν τα καλύτερα… και τα χειρότερα.

Αυτά είναι τα πιο απλά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι…

Το να έχεις τον έλεγχο δεν είναι κακό

Θα είσαι πάντα ο άντρας εκτός και εντός κρεβατοκάμαρας. Προσοχή όμως! Αυτό δε μεταφράζεται πως θα γίνεται αυτό που θες εσύ, αλλά πως οι σεξουαλικές πρωτοβουλίες είναι πάντα στο δικό σου γήπεδο. Μην το ξεχνάς.

Προσπάθησε να είσαι ευγενικός με τα ευαίσθητα σημεία μας

Στο λέμε και στο ξαναλέμε. Μη γραπώνεις, μην πιέζεις και προς Θεού μην τρίβεις απερίσκεπτα τις γνωστές ερωτικές μας περιοχές. Ξέρουμε ότι είσαι ένας παθιασμένος εραστής, αλλά καταφέρνεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να κάνεις θόρυβο

Συνήθως η γυναίκα σηκώνει στο πόδι τη γειτονιά και όχι εσύ. Λάθος! Οι γυναίκες λατρεύουν τα βογγητά ηδονής, τις βαριές ανάσες και τη στιγμή της κορύφωσης να ακούσουν από εσένα εκείνον τον ήχο απόλυτης ικανοποίησης . ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς πόσο καλό κάνει στην αυτοπεποίθησή μας.

Οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν το dirty talking

Ξεκίνησέ το μετά από αρκετές συνευρέσεις και βήμα βήμα. Ρώτησε την παρτενέρ σου κάτι απλό και αν δεις πως ανταποκρίνεται σωστά τότε συνέχισε.

Πήγαινε το αργά και δες τις αντιστάσεις της!

Μην παραπονιέσαι για το προφυλακτικό

Για να είμαστε ξεκάθαρες το προφυλακτικό θα είναι εκεί σε κάθε συνεύρεση και με το να παραπονιέσαι χάνουμε χρόνο ενώ παράλληλα μας εκνευρίζει η επιμονή σου και η ανόητη ατάκα «με σένα δε θέλω να φοράω». Oook!

Μας αρέσει όταν ολοκληρώνεις αρκεί να ξέρεις που!

Το να σε βλέπουμε να νιώθεις τέτοια ευχαρίστηση για εμάς είναι το καλύτερο κομμάτι της συνεύρεσης. Πρόσεχε όμως γιατί αν δεν είσαι ευγενικός με το μέρος που θα ολοκληρώσεις τότε έχουμε πρόβλημα. Καλύτερα να ρωτήσεις τη σύντροφό σου που θα ήθελε και να μην το κάνεις ξαφνικά και όπου γουστάρεις!

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr