Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Τι θέλουν οι γυναίκες από σένα; Τρία σημεία του αντρικού σώματος που λατρεύουμε να βλέπουμε (και να αγγίζουμε βεβαίως βεβαίως!).

Τι θέλουν οι γυναίκες από σένα; Τρία σημεία του αντρικού σώματος που λατρεύουμε να βλέπουμε (και να αγγίζουμε βεβαίως βεβαίως!).

Μπορεί να έχεις μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, μπορεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να παίρνεις πάνω από το βασικό μισθό και να έχεις και δικό σου σπίτι (στείλε μας τοemail σου να σε βρούμε!), αλλά αυτά δεν είναι οι μόνοι λόγοι που οι γυναίκες σε θέλουν!

Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για εμάς τις γυναίκες στην επιλογή συντρόφου. Δεν θέλουμε το μοντέλο της Abercrombie στο κρεβάτι μας (αν και δεν θα λέγαμε όχι), αλλά τουλάχιστον θέλουμε να μας εξιτάρεις κάθε φορά που εισβάλλεις στο οπτικό μας πεδίο.

Τα καλά νέα για σένα είναι πως παρά τα όσα πιστεύεις δεν υπάρχει μονάχα ένα σημείο, που να επικεντρωνόμαστε, και δεν βλέπουμε όλες το ίδιο σημείο με τα ίδια στάνταρ! Δηλαδή για να σου εξηγήσουμε τι εννοούμε μερικές από εμάς λατρεύουμε τη κοιλίτσα, άλλες προτιμούν τους πολύ αδύνατους και άλλες τους κοιλιακούς  – πέτρα (δεν τα ξέρουμε τα κορίτσια αυτά!).

Συμπέρασμα: Ποια είναι τα αγαπημένα σημεία της γυναίκας σε ένα αντρικό σώμα;

Απάντηση: Όλα!

Κατά τη σύντομη έρευνα που κάναμε κάθε γυναίκα, που ρωτήσαμε, παρατηρεί και κάποιο άλλο σημείο στο αντρικό σώμα. Υπήρξαν, όμως, τρεις απαντήσεις που λαμβάναμε επανειλημμένως.

 

Πλάγιοι κοιλιακοί

Αυτές οι δύο «χαράδρες», που σχηματίζονται κάτω από τα πλευρά σου και φτάνουν μέχρι τα πιο κρυφά σημεία σου τρελαίνουν τις γυναίκες. Είναι στοιχείο αρρενωπότητας, ίσως το πιο σέξι σημείο του άντρα και λατρεύουμε και να το κοιτάμε και να το αγγίζουμε. Εντάξει, αν το δικό σου δεν είναι γραμμωμένο σαν των μοντέλων δεν πειράζει… τουλάχιστον να υπάρχει η υποψία του!

 

Αυτό το V

Αυτό το αρρενωπό V που σχηματίζεται στο σώμα σας μετά από ώρες κάτω από τις μπάρες είναι πολύ ενδιαφέρον σημείο για τα γυναικεία μάτια. Είτε πρόκειται για στενούς γοφούς είτε για ανοιχτή πλάτη για τη γυναίκα το σώμα σε σχήμα Vείναι ότι για σένα το ντεκολτέ μας!

 

 

Και ο απόλυτος νικητής είναι… Τα οπίσθια!

Τελικά, οι άντρες και οι γυναίκες δεν διαφέρουν και πολύ! Ναι, η πίσω… δυναμική σου είναι και για τις γυναίκες, σημείο που απολαμβάνουν να κοιτούν. Δεν έχει σημασία το μέγεθος ή το σχήμα, αλλά μια ωραία θέα όταν μας γυρνάς πλάτη χαρίζει χαμόγελο στα γυναικεία χείλη. Και θέλουμε να σε ενημερώσουμε πως αυτό το σημείο του σώματος είναι δώρο Θεού! Αν δεν έχεις τις προδιαγραφές όσο crossfit να κάνεις, αλλαγή δεν θα δεις.

 

 

 

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr