Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Την απάτησες; Να της το πεις ή όχι;

Την απάτησες; Να της το πεις ή όχι;

Μετά την απόλαυση έρχονται οι σκέψεις

 

Ήταν η κοπέλα από τη δουλειά που σε κοίταζε πονηρά κάθε φορά που περνούσε από το γραφείο σου; Η κοπέλα πού γνώρισες τυχαία στο club με τα παιδιά; Το καλλίγραμμο κορίτσι που γνώρισες στο Facebook; Δεν έχει σημασία ποια ήταν, πότε έγινε, πως έγινε… Το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως ήταν μια στιγμή πάθους (που κανονικά θα έπρεπε να προσπεράσεις) γιατί το επίσημο κορίτσι που έχεις σπίτι, το αγαπάς και δε θες να το πληγώσεις. Γιατί μπορεί η κοπέλα με την οποία μοιράστηκες μια καυτή παράνομη συνεύρεση να χάρισε στο σώμα σου τόση αδρεναλίνη όση είχες χρόνια να νιώσεις, αλλά ήταν για μόνο μια φορά και τέλος.

Η συζήτηση για το αν θα πρέπει να αποκαλύψεις την απιστία σου στο έτερο ήμισυ είναι ατελείωτη. Τι υπερτερεί άραγε; Η ειλικρίνεια που πρέπει να έχεις με την αγαπημένη σου ή επιθυμία να μην το αποκαλύψεις ώστε να μην την πληγώσεις και καταστρέψεις όσα έχετε φτιάξει μαζί.

Η αλήθεια είναι πως την απάντηση στο ερώτημα αν πρέπει ή όχι να της το πεις την έχεις μονάχα εσύ. Πριν το κάνεις θα πρέπει να συνυπολογίσεις και πως αυτή η αποκάλυψη θα επηρεάσει την σύντροφό σου και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν υπάρχουν παιδιά και αν είστε παντρεμένοι η δυσκολία στην αποκάλυψη του λάθους σου είναι μεγαλύτερη.

Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τον θυμό της συντρόφου σου ακόμα και για έναν πιθανό χωρισμό. Ή ακόμα και αν τελικά αποφασίσει να σε συγχωρήσει η εμπιστοσύνη στη σχέση θα έχει κλονιστεί τόσο που η επούλωση των πληγών θα φέρει ένα μεγάλο διάστημα «αναταράξεων».

Και από την άλλη αν δεν το πεις θα είσαι πάντα ο ένοχος στα μάτια σου (και αυτό είναι χειρότερο κάποιες φορές) και πάντα θα κουβαλάς τον φόβο μήπως το μυστικό σου κάποια στιγμή αποκαλυφτεί.

Το αν λοιπόν θα το πεις είναι προσωπική σου απόφαση και κανείς δεν μπορεί να σε συμβουλέψει. Αλλά να θυμάσαι πως η πιο έξυπνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ΑΠΛΗ ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣ…

 

 

 

Πηγή: onsports.gr