Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Την προσοχή σας: Αυτοί είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους εξαφανίστηκε μετά το sex

Την προσοχή σας: Αυτοί είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους εξαφανίστηκε μετά το sex

Το σκεφτόσασταν, το ονειρευόσασταν, το είχατε κάνει φαντασίωση στο μυαλό σας ουκ ολίγες φορές και να που τελικά έγινε. Ναι φίλες μου, κάνατε sex με τον άντρα των ονείρων σας, και η επόμενη μέρα σας βρήκε να πετάτε στα σύννεφα! Αρχικά πήρατε τηλέφωνο τις κολλητές σας να το ανακοινώσετε και στη συνέχεια να κανονίσετε καφέ για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Στη συνέχεια κοιταχτήκατε λάγνα στον καθρέφτη καθότι είστε και sex symbol και αμέσως μετά προβάρατε το νέο σας υπέροχο σετ εσωρούχων που χρυσοπληρώσατε, για την επόμενή σας συνάντηση. Η ώρα περνά όμως, και το τηλέφωνο που τόσο περιμένατε, δεν ήρθε ποτέ. Καλέ ποιο τηλέφωνο; Ούτε μήνυμα! Ούτε call me back-υπάρχουν ακόμα αυτά άραγε;-. Το βράδυ λοιπόν, σας βρίσκει μόνη, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι να κάνετε συμβούλιο με τις φίλες σας τι μπορεί να συνέβη. Ναι, του στείλατε 2 μηνύματα, τον πήρατε και τηλέφωνο αλλά αυτός τίποτα. Υπάρχει λόγος που εξαφανίστηκε, ή μάλλον λόγοι. Έχουμε και λέμε:

1. Δεν του άρεσε: Νομίζατε ότι επειδή εσείς μόνο που δεν κλάψατε από συγκίνηση και ενθουσιασμό, συνέβη το ίδιο και με τον άλλο; Είναι αρκετά δύσκολο, αν δεν ξέρεις φυσικά τον παρτενέρ, να καταλάβεις αν όντως κάτι του άρεσε ή όχι. Οπότε, μην κρίνετε από τα επιφωνήματα και τα σέξι επίθετα με τα οποία σας φώναζε. Αυτά είναι μέρος της… μαγείας, την οποία μάταια προσπάθησε να φέρει. Οπότε ναι, υπάρχει το ενδεχόμενο να μη θέλει να ξανακάνετε sex γιατί και μόνο στη σκέψη ότι θα πρέπει να ξαναπεράσει τα ίδια φρικάρει. Σόρυ αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

2. Ήθελε μόνο αυτό: Συγνώμη από ποιον πλανήτη είστε; Θέλουμε να πούμε, δεν έχετε ακουστά ότι οι άντρες, και ιδίως μέχρι μία συγκεκριμένη ηλικία, προτιμούν το sex από τη σχέση; Μην μας πείτε ότι είστε από εκείνες που πιστεύετε ότι με όποιον άντρα καταλήξετε στο κρεβάτι θα κάνετε και σχέση. Και αν είστε, σας παρακαλούμε πολύ να αλλάξετε. Οι άντρες για να κάνουν σχέση, θα πρέπει να το θέλουν πολύ, και φυσικά με λίγο sex, δεν υπάρχει περίπτωση να δεθούν, αν δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Εν αντιθέσει με εμάς, που κάθε φορά πιστεύουμε ότι Εγώ αυτό αυτό το ρεμάλι θα το αλλάξω! Αμ δε…

3. Σας ψιλιάστηκε: Ε ναι βρε κορίτσια, όταν τελειώνετε το sex κι εσείς κολλάτε σα βδέλλα πάνω του, λέγοντας πόσο πολύ σας άρεσε, και ότι θα θέλατε να μείνετε για πάντα έτσι-Jesus-τότε ναι, ο άνθρωπος θα φρικάρει και με το δίκιο του. Με λίγα λόγια, και τίποτα να μην πείτε, το μήνυμα το έχει πάρει. Αρκεί ένα βλέμμα ή ένα χάδι για να καταλάβει ότι εσείς έχετε κάπως παρεξηγήσει τα πράγματα. Οπότε αν δε θέλει το ίδιο, και επειδή αρκετοί δεν έχουν αυτό που λέμε κότσια, απλά θα εξαφανιστεί. Μην ανησυχείτε, έχει συμβεί σε όλες.

4. Δεν ήταν ελεύθερος: Ξέρετε τώρα, ένα διάλειμμα από την μακροχρόνια σχέση, και εκείνος για να ξεχαστεί και να πειραματιστεί, έρχεται σε εσάς, σας κάνει και λίγο τον ερωτευμένο-λέμε τώρα-και τσουπ πέφτετε στην παγίδα. Ε λοιπόν, κάνετε sex, και εκείνος συνειδητοποιεί ότι καμία δεν είναι σαν την πρώην του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σε αυτή. Δε θέλουμε να σας κάνουμε εντελώς κομμάτια, αλλά να ξέρετε ότι όχι μόνο έχει διαγράψει το κινητό και τα μηνύματά σας, αλλά μάλλον έχει διαγράψει και τη φάτσα σας από την μνήμη του. Είναι σκληρό αλλά κουράγιο.

5. Θα επικοινωνήσει όταν θέλει εκείνος: Α ναι υπάρχουν και αυτά τα γνωστά και ως τούμπανα! Sorry κορίτσια, αλλά υπάρχουν και οι άντρες, που όχι μόνο δε σας θέλουν στη ζωή τους αλλά επιδιώκουν να είστε εκεί όταν σας χρειαστούν ΕΚΕΙΝΟΙ. Με λίγα λόγια, όταν εσείς θέλετε να κάνετε sex και στείλετε το μήνυμα, το γνωστό και ως Booty Call, τότε το πιο πιθανό είναι λάβετε μία ωραιότατη χυλόπιτα! Όχι μη μπερδεύεστε, δεν θα σας απαντήσει και θα σας πει όχι. Δεν θα σας απαντήσει ΚΑΝ! Αντίθετα, όταν εκείνος θέλει, και στέλνει, και παίρνει απάντηση, και παίρνει αυτό που θέλει, και συνεχίζει αν σας έχει γραμμένη. Δύσκολη η ζωή.

6. Και κάτι τελευταίο: Κορίτσια… μπορεί όντως να του συνέβη κάτι! Να τον απήγαγαν εξωγήινοι.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr