Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Την θες; 7 κινήσεις για να την αποπλανήσεις σωστά

Την θες; 7 κινήσεις για να την αποπλανήσεις σωστά

Ακολούθησε αυτούς τους 7 κανόνες φλερτ για να την οδηγήσεις στην αγκαλιά σου και στο κρεβάτι σου…

  1. “Με συγχωρείτε ήταν τυχαίο”
    Αν θες να αποπλανήσεις ένα κορίτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι την γνωρίσεις καλύτερα. Μην της την πέσεις απότομα, άκομψα και χωρίς τρόπους γιατί μπορεί να φοβηθεί ή να χάσει το ενδιαφέρον της σύντομα. Μίλησέ της για σένα (με μέτρο όμως), στείλε της μηνύματα και παρέμεινε ευγενικός και φιλικός. Μην κάνεις γρήγορα την κίνησή σου.
  2. Γίνε δραστήριος τη νύχτα
    Ο πιο σωστός τρόπος να την προσεγγίσεις ερωτικά είναι να της στείλεις ένα μήνυμα αργά το βράδυ ή να την πάρεις τηλέφωνο την ώρα που ξέρεις ότι πέφτει για ύπνο. Ξεκίνησε την αποπλάνηση στέλνοντας μηνύματα αργά το απόγευμα και μέσα σε λίγες μέρες θα μπορείς να τις στέλνεις όλο και πιο αργά. Προσπάθησε στην επικοινωνία σου να μην είναι έντονο το φλερτ. Αυτό που θες είναι να δημιουργήσεις οικειότητα μεταξύ σας και όχι να πας σπίτι της. Αυτό σημαίνειπως ξεχνάς τις nude pic για τώρα!
  3. Μπες στη ζώνη ασφαλείας της
    Όταν συναντηθείτε από κοντά κάθισε δίπλα της και κοντά της, αλλά μη δείξεις πως το έκανες επίτηδες. Κάντο φυσιολογικά! Αυτή είναι η στιγμή για να νιώσει πως δεν τη θες μόνο για φίλη σου. Άγγιξε το μπράτσο της με τα δάχτυλά σου ή αγκάλιασε την για μερικά δευτερόλεπτα καθώς την αποχαιρετάς. Αν ανταποκριθεί και δεν απομακρυνθεί είσαι σε καλό δρόμο.
  4. Χτίσε τη σεξουαλική ένταση
    Λογικά μέχρι τώρα θα έχει νιώσει τη μικρή σπίθα που υπάρχει μεταξύ σας. Και εδώ είναι η στιγμή που πρέπει να την κάνεις να θέλει περισσότερο το άγγιγμα σου. Τη στιγμή που την επόμενη φορά συναντηθείτε βάλε το χέρι σου στη μέση της και ψιθύρισέ της κάτι στο εαυτό. Μίλησε της απαλά και συνέχισε φιλικά. Δες την αντίδρασή της.
  5. Ήρθε η ώρα για συζήτηση
    Μέχρι στιγμής ανταλλάσετε μηνύματα και τηλεφωνήματα τα βράδια. Αν όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί τις πρωτοβουλίες σου τώρα πρέπει να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Ξεκίνησε με μια ερώτηση που θα ακουστεί αθώα αλλά σίγουρα θα οδηγήσει σε κάτι πιο dirty…Και πριν το καταλάβεις θα βρεθείς μπροστά στο τηλεφωνικό σεξ αν και εκείνη σε θέλει.
  6. Ζήτησε την σε ραντεβού
    Μόλις κάνεις τηλεφωνικό σεξ έχεις πετύχει τη μισή αποπλάνηση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο χρόνο τετ α τετ. Ζήτησε την σε ραντεβού. Κάλεσέ την ένα βράδυ σπίτι σου ή πήγαινε στο δικό της ή αν θες να την κάνεις να σε ερωτευτεί βρεθείτε έξω για φαγητό. Εκεί πρέπει να δείξεις αν θες friends with benefits ή ένα πραγματικό ειδύλλιο.
  7. Φίλησέ την
    Και όταν επιτέλους βρεθείτε μόνοι σας μην πας κατευθείαν στο ψητό. Κινήσου σε χαλαρούς ρυθμούς και προσπάθησε να φτιάξεις την ερωτική διάθεση πριν το φιλί. Μόλις την φιλήσεις το έργο μας τελείωσε καθώς η αποπλάνηση έγινε κατάκτηση…

 

 

 

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr