Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
TIPS ΓΙΑ ΦΛΕΡΤ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

TIPS ΓΙΑ ΦΛΕΡΤ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι περισσότεροι αποφεύγουν το φλερτ με συναδέλφους, υπό το φόβο του τι μπορεί να επακολουθήσει, αν το πιθανό ειδύλλιο δεν έχει την καλύτερη κατάληξη. Από την  άλλη βέβαια, ο/η συνάδελφος περνά το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μαζί σου και μπορεί να αποτελέσει ιδανικό ταίρι. Αρκεί να προσέξεις τα παρακάτω, που θα εξασφαλίσουν ότι θα αποφύγεις τις κακοτοπιές.

  • Ακύρωσε τις φήμες. Ο φόβος του κουτσομπολιού στο γραφείο, αποτρέπει σημαντικά τις πιθανότητες για ερωτοτροπίες στον εργασιακό χώρο, αν και παράλληλα, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες οι δυο στους τρεις δεν ανησυχούν για το απόρρητο από τη στιγμή που ξεκινάει το ειδύλλιο.
    Το κλειδί είναι το τάιμινγκ. Αν απλά εμφανιστείτε μαζί σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε κάποια έξοδο για ποτό με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, τότε περνάτε το μήνυμα διακριτικά, χωρίς δράματα και μυστικοπάθειες που φουντώνουν τα κουτσομπολιά. Όταν ανακύψουν σχετικές ερωτήσεις να απαντάς απλά, να περιορίζεις στο ελάχιστο τις λεπτομέρειες και να μην δίνεις σε κανέναν συνάδελφο πάτημα για ψιθύρους και σχόλια.

 

  • Ξέχασε τη δουλειά. Οι άνθρωποι που μοιράζονται τις δυσκολίες και δίνουν μαζί μάχες στον εργασιακό χώρο, συχνά μπορεί να παρεξηγήσουν τη σχέση τους και να θεωρήσουν πως περιέχει ρομαντικά στοιχεία. Το φλερτ δεν πρόκειται να είναι αποτελεσματικό, όταν περιλαμβάνει πτυχές, που αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά.Προκειμένου να έρθετε κοντά και να εξασφαλίσετε πως θέλετε να μοιραστείτε με το ταίρι σας περισσότερα πράγματα από τα εργασιακά, είναι σημαντικό να βιώσετε μαζί του, στιγμές εκτός γραφείου. Να κάνετε πράγματα που ενθαρρύνουν τη συζήτηση και θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του/της.

 

  • Χώρισε διακριτικά. Μόλις ένα στα τρία ειδύλλια που αναπτύσσονται στον εργασιακό χώρο, μετατρέπονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, οπότε να είσαι προετοιμασμένος και για το χωρισμό.

Κάθε διαφωνία ή καβγαδάκι θα πρέπει να γίνεται πάντα εκτός γραφείου. Αν ο πιθανός χωρισμός δεν παίρνει διαστάσεις στον εργασιακό χώρο, τότε οι συνάδελφοι δεν θα γνωρίζουν τις αιτίες και απλά θα τον αποδώσουν σε κάτι αντίστοιχο με την ασυμφωνία χαρακτήρων. Κάτι φυσιολογικό δηλαδή, χωρίς να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες ή πτυχές του χαρακτήρα σου που θα ήθελες να μη γίνουν γνωστές.

 

 

Πηγή: sexipedia.gr