Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Το ‘χεις; Αυτά είναι τα 4 είδη σεξ που οι γυναίκες λατρεύουν!

Το ‘χεις; Αυτά είναι τα 4 είδη σεξ που οι γυναίκες λατρεύουν!

Γιατί έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας…

 

Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού υπάρχουν 4 κορυφαία είδη σεξ, που οι γυναίκες λατρεύουν να κάνουν με τον σύντροφό τους… Ακολουθούν σε τυχαία σειρά.

Το Παθιασμένο Σεξ
Έλειπες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι ή δεν την είδες καθόλου για μια εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων; Τσακωθήκατε και δεν μιλήσατε για μέρες; Σου αρνήθηκε το σεξ γιατί είχε προβλήματα στη δουλειά; Το θέμα είναι πως η μικρή αποχή «άναψε τα αίματα» και εσείς τώρα καίγεστε από επιθυμία. Το μόνο που σκέφτεστε είναι η συνάντησή σας για ένα σεξ χωρίς ανάσα. Γρήγορο, παθιασμένο και παράλληλα αισθησιακό. Όλα σε ένα!

Το γρήγορο σεξ
Ποιος είπε ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν τους μαραθώνιους μόνο; Πού και πού ένα κατοστάρι είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε και εμείς. Πιεσμένες από το πρωινό ξύπνημα, λίγο αγχωμένες για το αυριανό meeting και συνήθως σε μια τοποθεσία εκτός σπιτιού το λεγόμενο quickie είναι το όνειρο κάθε γυναίκας με μότο «θέλω οργασμό και τον θέλω τώρα».

Το σεξ της αποπλάνησης
Οι πρώτες ερωτικές συνευρέσεις με τη σύντροφό σου έχουν έντονο το αίσθημα της αποπλάνησης. Με άλλα λόγια θα κάνεις ότι χρειαστεί για να τη γοητεύσεις και να την κάνεις να σε θέλει. Έτσι οδηγούμαστε σε αυτό το είδος σεξ που για τις περισσότερες γυναίκες είναι το αγαπημένο τους. Οι τεχνικές «σε κοιτάω στα μάτια», «σου ψιθυρίζω τρυφερά», «σε αγγίζω απαλά» και γενικά όλα κυλάνε σε αργούς ρυθμούς πρωταγωνιστούν γιατί προσπαθείς να ανακαλύψεις τι μας αρέσει και τι όχι. Παράλληλα σε αυτό το σεξ γίνεσαι ένας πραγματικός τζέντλεμαν γεγονός που εμείς βρίσκουμε ακαταμάχητο.

Το σεξ «δεν μπορώ να κρατηθώ»
Συμβαίνει συχνότερα στα πρώτα στάδια μιας σχέσης. Τα προκαταρκτικά έχουν ξεκινήσει ήδη από το club όπου διασκεδάζετε. Δεν βλέπετε την ώρα να φτάσετε σπίτι και όταν επιτέλους περνάτε την είσοδο του διαμερίσματος, τα ρούχα αφαιρούνται με ταχύτητα παγκόσμιου ρεκόρ. Το καλύτερο κομμάτι ξεκινάει πριν μπείτε στο υπνοδωμάτιο (αν προλάβετε δηλαδή γιατί το τραπέζι της κουζίνας, το πάτωμα στο σαλόνι και ο τοίχος του χολ σας κλείνουν το μάτι πονηρά).

Αυτά για σήμερα!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr