Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Το μέγεθος μετράει; 33 γυναίκες απαντούν!

Το μέγεθος μετράει; 33 γυναίκες απαντούν!

Δεκάδες επιστημονικές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί ώστε να διαπιστωθεί ποιο είναι τελικά το μέσο μέγεθος του ανδρικού μορίου αλλά και αν αυτό επηρεάζει την ανδρική αυτοπεποίθηση και τη γυναικεία ερωτική ικανοποίηση.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε 33 γυναίκες να απαντούν ευθέως στο ερώτημα που συχνά απασχολεί τους άνδρες: «Τελικά το μέγεθος μετράει;»

Οι γυναίκες ήταν από 18 έως 50 ετών και απάντησαν –άλλες με ειλικρίνεια, άλλες με χιούμορ και άλλες με αμηχανία– εάν πιστεύουν ότι το μέγεθος του ανδρικού μορίου αποτελεί σημαντική παράμετρο της σεξουαλικότητας.

Οι απαντήσεις τους σε γενικές γραμμές έδειξαν ότι δεν μετράει και ότι η ποιότητα είναι πιο σημαντική στο σεξ από την… ποσότητα. Ελάχιστες ήταν αυτές που δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δίνουν σημασία στο μέγεθος. Κάποιες που αρχικά απάντησαν θετικά στην ερώτηση, στη συνέχεια συμπλήρωσαν ότι παίζει επίσης ρόλο το πόσο δεμένο είναι το ζευγάρι και το πόσο άνετα νιώθει κάποιος με το ίδιο του το σώμα.

Σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Κοινωνιολογικής Εταιρίας, το σεξ που συνοδεύεται από συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ των δύο συντρόφων είναι πιο ικανοποιητικό από ένα one night stand, κάτι που δείχνει ότι η ερωτική επιθυμία και το συναίσθημα είναι έννοιες αλληλένδετες.

 

 

 

Πηγή: onmed.gr