Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το νέο είδος άντρα που δε μας αρέσει καθόλου (και ούτε σε εσένα θα έπρεπε)!

Το νέο είδος άντρα που δε μας αρέσει καθόλου (και ούτε σε εσένα θα έπρεπε)!

Είναι ο τύπος που βγαίνει κάθε βράδυ με τα φιλαράκια του στα γνωστά στέκια της πόλης. Που ποστάρει selfies με τα παιδιά από τις “νύχτες αλήτισσες” που περνάνε. Που όταν σε γνώρισε έπεσε με τα μούτρα στα μηνύματα, στα οποία από τη δεύτερη κιόλς μέρα σε αποκαλούσε μωρό μου (!). Που είναι τόσο άνετος που σου είπε από πολύ νωρίς ότι είσαι η πιο σέξι που έχει γνωρίσει και θέλει να πας σπίτι του ΤΩΡΑ.
Είναι ο τύπος που μοιάζει με ακούραστο κυνηγό τα βράδια και την ημέρα κοιμάται ήσυχος, έχοντας πάρει αυτό που ήθελε. Τόσο ωμό!

Αυτοί οι άντρες που σε πολιορκούν, αλλά δεν έχουν καμία διάθεση να σε κάνουν δική τους παρά μόνο μία, δύο το πολύ τρεις φορές είναι το νέο στιλ άντρα που δεν μας αρέσει καθόλου και φυσικά ούτε σε εσένα πρέπει.
Υπερβολικά εγωιστής, λιγάκι νάρκισσος, με τη φαρέτρα τουν γεμάτη αθώα ψεματάκια για να σε ρίξει στο κρεβάτι του. Αυτοί οι τύποι αντρών φαίνονται από την αρχή τι είναι και τι θέλουν.

Μην πεις ποτέ πως ξεγελάστηκες. Οι προθέσεις του ήταν συγκαλυμμένα ξεκάθαρες! Τα κομπλιμέντα του ήταν σεξουαλικά, οι συζητήσεις σας ανούσιες και τα τηλεφωνήματα του βραδινά. Δεν χρειάζεται να πέσεις στην παγίδα του γιατί είναι γοητευτικός και μοιραίος. Δεν θα μπορέσει ποτέ να σου δώσει αυτό που θες. Και για αυτόν τον λόγο δεν αξίζει ούτε ένα ραντεβού!

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr