Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ… ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ… ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ

Το σεξ, όπως όλα άλλωστε, είναι θέμα οπτικής. Οι διάφορες στάσεις και ερωτικές πρακτικές προσφέρουν τρόπους εξερεύνησης της σεξουαλικότητάς μας, ενώ η διέγερση έχει κάθε στιγμή να κάνει εκτός των άλλων και με την οπτική γωνία, υπό την οποία παρακολουθείς το σεξ καθώς η ερωτική πράξη εξελίσσεται.

  • Αν είσαι άνδρας που απολαμβάνει το ασφαλές σεξ, έχοντας φορέσει προφυλακτικό, παρατηρείς το ανδρικό σου μόριο σε στύση, από οπτική πρώτου προσώπου, κάτι που σου παρέχει τις απαραίτητες δόσεις δυναμισμού, οι οποίες θα σε προετοιμάσουν για τη διείσδυση.
  • Αν είσαι γυναίκα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη… θέα, υπό αρκετές διαφορετικές οπτικές γωνίες.
  • Αν κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, θέλεις να τον διεγείρεις με kinky και παιχνιδιάρικο τρόπο, φορώντας του το προφυλακτικό, έχεις τη δυνατότητα να παρατηρήσεις με κάθε ερεθιστική λεπτομέρεια όλες τις καμπύλες που σχηματίζονται στην επίμαχη περιοχή.
  • Κατά τη διάρκεια του σεξ, ακόμα κι αν δεν έχεις οπτική επαφή και απολαμβάνεις το σεξ στα σκοτεινά, ή με κλειστά τα μάτια, η φαντασία και η απόλαυση που βιώνεις, υποκαθιστούν την έλλειψη κάθε οπτικής. Δεν βλέπεις, αλλά… νοιώθεις!

Όποια κι αν είναι η οπτική σου, ό, τι και να διεγείρει περισσότερο το βλέμμα και τη φαντασία σου, το βέβαιο είναι πως το προφυλακτικό είναι απαραίτητο για να απολαμβάνεις το ασφαλές σεξ. Με ανοιχτά ή κλειστά μάτια…

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr