Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Το σεξ κάνει καλό... στην καριέρα

Το σεξ κάνει καλό… στην καριέρα

H σεξουαλικότητα είναι το κλειδί των επιτυχημένων

Αν θέλετε προαγωγή, κάντε περισσότερο σεξ. Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπέρασμα από νέα έρευνα, από την οποία προκύπτει ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα βγάζουν περισσότερα από τους ανθρώπους που δεν είναι και τόσο ενεργοί.

Η ψυχολόγος, Rebecca Reid, εξηγεί στην Telegraph γιατί η σεξουαλικότητα είναι το κλειδί για την ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική ζωή.

Όπως αποδεικνύεται, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα βγάζουν 4,5% περισσότερα χρήματα από τους λιγότερο ενεργούς. Οπότε, το σεξ κάνει καλό στην καριέρα σας. Και βέβαια, αν το σκεφτεί κανείς, κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό.

Το σεξ είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό και δεν κοστίζει τίποτα, ενώ ο οργασμός απελευθερώνει ένα κοκτέιλ ορμονών που φέρνουν ευτυχία.

Οτιδήποτε και να κάνετε μετά τη δουλειά – είτε είναι ένα έντονο παιχνίδι σκουός, μία βραδιά σε μία παμπ με φίλους, σεξ με τον/τη σύντροφό της ή ακόμη και αυνανισμός – το σημαντικό είναι ότι κάνετε κάτι.

Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή είναι μία πάλη και ενδεχομένως χρειάζεται κάτι τόσο ισχυρό όπως το σεξ για να σας κάνει να αλλάξετε προτεραιότητες. Εξ άλλου είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει μία ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική τους ζωή είναι πιο επιτυχημένοι από τους άλλους.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το καλό σεξ έχει πολλά κοινά σημεία με την επαγγελματικότητα. Απαιτεί να ακούτε τον άλλο, να παρατηρείτε και να συζητάτε με τον άλλον χωρίς να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στον εαυτό σας.

Βέβαια, από την έρευνα προκύπτει το εξής ερώτημα: Το καλό σεξ σάς κάνει να βγάζετε περισσότερα χρήματα ή αυτοί που βγάζουν περισσότερα χρήματα κάνουν και πιο πολύ σεξ;

Πηγή: newsbeast.gr