Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024
Τρέλανέ τον, μπορείς!

Τρέλανέ τον, μπορείς!

Σου κάνει τον δύσκολο ο άντρας που αγαπάς; Θέλεις να τον χειριστείς και ρωτάς τις φίλες σου; Γιατί δεν ρωτάς τα άστρα καλύτερα;

Δεν υπάρχει άντρας άτρωτος, όλοι έχουν τις αδυναμίες τους, τα τρωτά τους σημεία και τα κουμπιά τους. Είναι πολύ απλό, αν θέλεις να έχεις τον άντρα που αγαπάς, χωρίς να σου κάνει την ζωή δύσκολη, προσαρμόζεις το φλερτ και το παιχνίδι επάνω στο ζώδιό του! Για να δούμε, ποια είναι τα τρωτά του σημεία, του καλού σου!

Κριός

Μην του δίνεις σημασία! Βγείτε μαζί, και πες του πως δεν ταιριάζετε! Ο κριός, δεν μπορεί με τίποτα να ανεχθεί να θέλει μια γυναίκα, και να μην την έχει! Το θέμα, δεν είναι να καταλάβει ότι τον θέλεις, αλλά κάνεις την δύσκολη. Το θέμα είναι να νομίζει ότι θα σε χάσει! Θα τον δεις να τρέχει πίσω σου, και δεν θα το πιστεύεις!

Ταύρος

Ο Ταύρος, το σκέφτεται πάρα πολύ μέχρι να μπει σε σχέση. Έχει πολλούς παράγοντες να σκεφτεί. Πώς θα τον κάνεις να κόψει δρόμο; Δώσε την εντύπωση – δεν είναι και δύσκολο – ότι ναι μεν εσύ μαζί του την θέλεις την σχέση, αλλά υπάρχει κάποιος άλλος, που παίρνει τις αποφάσεις πιο γρήγορα από τον Ταύρο, και θα σε χάσει! Το έχει ήδη πάθει, οπότε θα βιαστεί, να μην σε χάσει!

Δίδυμοι

Τρέλανέ τον, χρησιμοποιώντας την τρομερή περιέργεια που έχει. Άφηνε υπονοούμενα, τι χάνει, τι ξέρεις και δεν του λες, τι τρελά πράγματα σου αρέσουν στον έρωτα, και κόβε την κουβέντα! Όλο το παιχνίδι με τον Δίδυμο, παίζεται στο μυαλό του. Κέντρισέ του την φαντασία, και άφησέ τον να τρελαίνεται στην κάθε σου λέξη, μέχρι να γίνει ακριβώς ο άντρας που θέλεις.

Καρκίνος

Είναι λίγο δύσκολο να σου κάνει τον δύσκολο ένας Καρκίνος. Συνήθως, παθαίνει κεραυνοβόλο έρωτα. Αν όμως σε παιδεύει, σημαίνει ότι έχει κάποιο πραγματικό και πολύ ισχυρό εμπόδιο, που το προκαλεί συνήθως η οικογένειά του. Κάνε κουβέντα για το πόσο πολύ έχεις υποφέρει με την οικογένειά σου και τόνισε ότι ξέρεις πια να τα χειρίζεσαι αυτά τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, ο Καρκίνος ψάχνει κάποιον να τον σώσει, σώσε τον εσύ και τον κέρδισες!

Λέων

Για να κερδίσεις έναν άντρα Λέοντα, πρέπει να τον βάλεις να διαγωνιστεί με τον εαυτό του – μόνο, όχι με αντίζηλο – για το πώς θα σε κερδίσει αυτός! Πρέπει να δώσεις την εντύπωση της γυναίκας που δεν κάνει σχέση, παρά μόνο με κάποιον τρομερά αξιόλογο άντρα, και αν είναι αυτός, θα φανεί σιγά – σιγά. Όσο πιο απαιτητική είσαι, τόσο πιο πολύ δένεται μαζί σου. όσο τον παιδεύεις με νάζια, τόσο σε αγαπάει.

Παρθένος

Ο παρθένος, πιάνεται από τα μάτια. Είναι σχεδόν τηλεπαθητικός. Πρόσεξε, δεν πρέπει να τον αφήσεις να σε καταλάβει. Θα προσπαθεί να σε ξεκλειδώσει με την ματιά του, να μπει στο μυαλό σου. σήκωσε άμυνα, μην τον αφήνεις, και θα τρελαθεί να δει πώς θα μπορέσει να σε κατακτήσει. Υπ’ όψη, μιλάμε για πολύ χειριστικό άτομο, που ξέρει να ψυχολογεί. Μάθε να παίζεις με το μυαλό του.

Ζυγός

Ο Ζυγός, δεν είναι δύσκολος στο να κάνει πρώτη επαφή – αλίμονο – είναι δύσκολος στο να κάνει σχέση κανονική. Εν τω μεταξύ, μπορεί να σου ορκίζεται ότι σε λατρεύει, και να παίζει σε τριάντα ταμπλό. Πες του ότι καλά περάσατε, αλλά ψάχνεις για κάτι πιο εντυπωσιακό! Πέθανε! Θα αρχίσει να σε ρωτάει τι θέλεις, τι είναι αυτό που ψάχνεις, και θα κοιτάξει να το πλησιάσει το πρότυπο, γιατί δεν αντέχει την απόρριψη .

Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός είναι εύκολος στο να τον αποκτήσεις. Δύσκολο είναι να τον κάνεις να κινηθεί εντός κάποιων ορίων που να μην σε τρελαίνουν εσένα, γιατί έχει εντελώς απρόβλεπτη συμπεριφορά . Την πρώτη φορά λοιπόν που θα θελήσει να σε κάνει να υποφέρεις, για να βεβαιωθεί ότι τον αγαπάς, φύγε! Αλλά, άσε την πόρτα ανοιχτή, μέσω φίλων, ότι θα βρεθείτε όταν και εφόσον είναι έτοιμος να συζητήσετε και να δεχτεί όρους! Πάντα τους τηρεί, θέλει κάποιον να τον βάλει στην θέση του.

Τοξότης

Ο Τοξότης, είναι πολύ πιθανόν να σε αγαπάει τρελά, να μην έχει καταλάβει καθόλου τα δικά σου τα αισθήματα και να ταλαιπωρείστε και οι δύο άδικα! Συνήθως, όταν είναι ερωτευμένος, τον πιάνει ηανασφάλεια και η αμηχανία, και λέει τα αντίθετα από όσα εννοεί, ενώ μπορεί να γίνει και εριστικός. Εκεί, κάνε του επίθεση αγάπης! Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, πες του – όσο πιο άξαφνα μπορείς – ότι τον αγαπάς, και μετά κάντε ό,τι τρέλα του έρθει, μιας και θα θέλει να το γιορτάσει!

Αιγόκερως

Για να έχεις έναν άντρα Αιγόκερω, πρέπει πολύ σοβαρά και συγκροτημένα, να του εξηγήσεις τα οφέλη του να είστε μαζί! Πραγματικά, είναι το είδος του άντρα που όλα τα βλέπει τετραγωνισμένα – εξωτερικά, από μέσα του, είναι απίστευτα παρορμητικός. Αν με την στάση σου τον πείσεις ότι είσαι σοβαρή και σοβαρά ερωτευμένη, θα το… σταθμίσει και θα ανοίξει την πόρτα της καρδιάς του!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, θέλει ένα ωραίο παιχνίδι στρατηγικής για να τον έχεις. Μην του αναφέρεις τίποτα για δέσμευση. Μπορείτε να βγαίνετε, αλλά πρέπει να φεύγεις πρώτη, αφού θα του έχεις πει κάτι καταπληκτικό, που θα του έχει ξεσηκώσει την φαντασία . Tip: τρελαίνεται για διάφορες έρευνες που αποδεικνύουν οτιδήποτε εξωφρενικό, μάζεψε μερικά τέτοια, ανεξάρτητα από θέμα, και κάνε κουβέντα, που θα την αφήνεις στην μέση! Τον τρέλανες, σε ερωτεύτηκε!

Ιχθείς

Ο άντρας Ιχθείς έχει ως τρωτό του σημείο την μεγάλη του συναισθηματικότητα, αλλά και την ονειροπόληση. Άναψέ του την φαντασία, με το τι θα κάνατε, αναστέναξε, κοίτα τον, και μετά γύρνα την κουβέντα αλλού. Θα σου πει σίγουρα να του εξηγήσεις τι εννοείς, γιατί θέλει να ακούει κι άλλα! Μάγεψέ τον με τα λόγια, είναι πολύ τρυφερός!

Πηγή; oroskopos.tv